Σκουρλέτης για δηλώσεις περί δωροδοκίας: Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται

Νέα συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για το θέμα των καταγγελιών για χρηματισμό βουλευτών έριξε σήμερα Τρίτη μέσω του ΣΚΑΪ ο Πάνος Σκουρλετης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης επικαλέστηκε τη Δευτέρα σχετικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο.

«Οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα στον σταθμό μας το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας μάλιστα ότι «αυτό το λεω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους».

«Είναι πρωτοφανείς οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Σαμαρά. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της», πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη κάλεσε τη Δευτέρα τον Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει τις καταγγελίες, διαφορετικά, τονίζει, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές.

Αιχμές για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

Αιχμές για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ