Κλείσιμο

Δένδιας για γάλα: Παλικαρισμούς είδαμε και στην Κύπρο – μεταρρυθμίσεις ή καταστροφή

«Μπροστά μας υπάρχει η ο επώδυνος δρόμος των μεταρρυθμίσεων ή η καταστροφή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος» διαμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στις αντιδράσεις βουλευτών της συμπολίτευσης για το γάλα.

«Η χώρα είναι αναγκασμένη σε λίγα χρόνια να κάνει αυτά που θα έπρεπε να γίνουν σε βάθος δεκαετιών, είναι λογικό να μη βλέπουν τα μικρά συμφέροντα τα μεγάλα, είναι εις βάρος μας αν τα μικρά συμφέροντα επιβιώσουν. Θα τεθούν σε αμφισβήτηση όλα όσα πετύχαμε, η χώρα θα βρεθεί σε περιδίνηση σημείωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Ας πάψουμε να σκεφτόμαστε το δικό μας μικροσυμφέρον και ας πάμε σε μια λογική προοδευμένης κοινωνίας. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο κομμάτι του δρόμου, η οικονομία μας βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης δεν πετάει, αλλά είναι διάχυτο ότι βρισκόμαστε σε φάση ανάκαμψης» σημείωσε ο υπουργός.

«Αυτούς τους παλικαρισμούς τους είδαμε και στην Κύπρο και είδαμε τι συνέβη. Ένα ζωντανό κομμάτι του Ελληνισμού γύρισε κουτρουβαλώντας πίσω» ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Ο υπουργός εξέφρασε πάντως αισιοδοξία ότι τα προβλήματα θα επιλυθούν. «Νομίζω ότι έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο τέλος. Δεν θεωρώ ότι δεν αντιλαμβάνεται κανείς την κρισιμότητα των περιστάσεων και ότι υπάρχει περιθώριο ευκαιρίας για να βγούμε απο την κατάσταση των τελευταίων τεσσάρων χρόνων» είπε.


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ