Κίνηση «58»: Έντονες διεργασίες για συγκρότηση ευρωψηφοδελτίου

Έντονες είναι οι διεργασίες για την συγκρότηση της Ευρωλίστας στο στρατόπεδο των «58», της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης όπως θα είναι το εκλογικό όνομά της, με την Κίνηση να αναζητεί ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο για επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα αναφέρουν ότι βολιδοσκοπήθηκε για την πρώτη ή τη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου ο αντικατασταθείς εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος φέρεται να είναι αναποφάσιστος.

Σε άρθρο του στα Νέα, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι «η μεγάλη προοδευτική (συμ)παράταξη είναι η μόνη που μπορεί να προχωρήσει στην αναγκαία ανασυγκρότηση της Ελλάδας εντός του ευρώ και να καταθέσει ένα ρεαλιστικό πολιτικό σχέδιο».

«Εύχομαι έστω και την ύστατη ώρα η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ να ακούσει την κοινωνία να αλλάξει στάση και να συμμετάσχει στο εγχείρημα του ‘Κίνηση των 58’» τονίζει.

Πολύ κοντά στους «58» έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες και ο ανεξαρτητοποιηθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. 


Πηγή: skai.gr