Τσίπρας: Απόλυτη στήριξη στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών

Την αμέριστη στήριξη, χωρίς ερωτηματικά και αστερίσκους -όπως είπε- στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.). 

Όπως είπε, θα δούμε το Σεπτέμβριο σχολεία να κλείνουν, θα δούμε σχολεία που θα μένουν χωρίς εκπαιδευτικούς, προσθέτοντας πως "δεν μπορεί η κυβέρνηση κατ' εντολή της τρόικας, να βάζει φωτιά στην ελληνική κοινωνία και εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να την κοιτάμε".

Υπογράμμισε τέλος πως η χώρα προχωρά ολοταχώς με μια καταστροφική πολιτική, στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, στη διάλυση της παιδείας, προκειμένου να πάρουμε κάποιες δόσεις. 

"Ας μας πει επιτέλους το κ. Τσίπρας ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο: αυτή του κ. Λαφαζάνη που θα προσλάβει τους πάντες ή του κ. Παπαδημούλη που του "τράβηξε το αυτί" σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Πηγή: Πηγή ΑΜΠΕ