Κλείσιμο

Καμμένος: Αξεσουάρ της τρόικας οι συγκυβερνώντες – Με σωληνάκια η Ελλάδα

Όλοι μαζί οι συγκυβερνώντες είναι αξεσουάρ της τρόικας, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σημείωσε ότι η τρόικα ακολουθεί ένα προδιαγεγραμμένο πρόγραμμα, το οποίο είναι η εσωτερική υποτίμηση που έχει φτάσει στο 50% και πρέπει να πέσει άλλο ένα 50%.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συνέχεια στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, ένταση της ύφεσης και της ανεργίας. «Αυτό το πράγμα συνυπέγραψαν οι τρεις με την τρόικα πριν τις εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα δάνεια των μεγάλων κομμάτων, είπε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αποπληρώνουν τα δάνειά τους και μένουν ελεύθεροι, ενώ χρωστούν εκατομμύρια και φυλακίζονται πολίτες που χρωστούν 3.000 ευρώ. «Θα πρέπει να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα μεγάλο Κορυδαλλό» σημείωσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι πρέπει να μειωθεί η φορολόγηση των φυσικών προσώπων στο 8% για να γίνουμε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τις χώρες με τις οποίες συνορεύουμε.

Για την κινητικότητα στο Δημόσιο,
είπε ότι πρώτον θέλουν να μετατάξουν «τους δικούς τους» για να απολύσουν όσους δεν έχουν κομματική ταυτότητα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεύτερον να βάλουν τους δημόσιους υπαλλήλους να συγκρουστούν με τους ιδιωτικούς, για αυτό δυσφιμίζει τους δημόσιους υπαλλήλους ο Γιάννης Στουρνάρας.

«Η Ελλάδα είναι με σωληνάκια, θα τα τραβήξουν μετά τις γερμανικές εκλογές» εκτίμησε και ζήτησε να γίνει μονομερής καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, σημειώνοντας ότι υπάρχει το μοντέλο της Γερμανίας μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όταν το χρέος διεγράφη υπό τον κομουνιστικό κίνδυνο. «Εδώ υπάρχει ο ναζιστικός κίνδυνος. Κάποιοι νεοναζί πυροβολούν εργάτες φράουλας στη Μανωλάδα και ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το ενδεχόμενο συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν έχει γίνει καμία μυστική συμφωνία. «Θα συνομιλήσω με τα αντιμνημονιακά κόμματα της χώρας, πλην της Χρυσής Αυγής, εάν υπάρχουν δυνατότητες για κοινές συνιστώσες να ανατρέψουμε την ξένη κατοχή.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ