ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς αποκαλούσε έντιμο τον Παπαγεωργόπουλο (video)

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση.

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι: ‘ Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ - 17/9/2011)’» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευσης.

«Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής» προσθέτει.

Το επίμαχο βίντεο προέρχεται από τη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο κ. Σαμαράς στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ερωτηθείς, ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωνε ότι «θέλω να το πω ξεκάθαρα ότι θεωρώ ότι ο Βασίλης ο Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης».


Πηγή: skai.gr