ΣΥΡΙΖΑ προς Κεδίκογλου: Βγάλτε την κουκούλα και δείτε τις κλοπές

Δηκτική απάντηση επεφύλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική που του απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφορικά με την μη καταδίκη από την πλευρά της Κουμουνδούρου της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Να βγάλει επιτέλους την κουκούλα για να δει καλύτερα πού είναι τα κλεμμένα και οι μίζες που τόσα χρόνια στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έφαγαν και έβγαλαν στο εξωτερικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ερχόμενη ως απάντηση στα σχόλια του κ. Κεδίκογλου πως ο ΣΥΡΙΖΑ «ούτε και τώρα έχει το θάρρος να καταδικάσει τους εκλεκτούς του κουκουλοφόρους αλλά και τους βουλευτές του που υποκινούν τέτοιες ενέργειες».

Παράλληλα, ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη συμπάθειά του προς τον κ. Καμίνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι οποιεσδήποτε διαφωνίες με τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμίνης δέχθηκε φραστική επίθεση από ομάδα ατόμων που διαμαρτύρονταν για την επιχείρηση στη Βίλα Αμαλία, την ώρα που βρισκόταν στην Τεχνόπολη με τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά.
Πηγή: skai.gr