Βρούτσης: «Διαρκής διαδικασία» οι διαβουλεύσεις με τρόικα

«Διαρκή διαδικασία» χαρακτήρισε τις διαβουλεύσεις με την Τρόικα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ενημερώνοντας τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο κ. Βρούτσης επισήμανε ότι οι τρεις αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση προσπάθησαν ώστε να υπάρχουν οι μικρότερες δυνατές κοινωνικές επιπτώσεις και προέτρεψε να περιμένουμε το σημερινό Euroworking Group

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Στρατούλης από το ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «ούτε οι κατοχικές δυνάμεις, ούτε η Χούντα πείραξαν τις Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας».

Συνεδριάζει εκτάκτως η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

Οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα θα συζητηθούν σε έκτακτη συνεδρίαση το απόγευμα (17:30) της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

«Αγκάθι» αποτελεί η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για τα εργασιακά, την οποία η ΔΗΜΑΡ χαρακτηρίζει μεν βελτιωμένη, αλλά θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τσούκαλης είπε ότι η στάση της ΔΗΜΑΡ «σηματοδοτεί κάτι διαφορετικό στο πολιτικό σκηνικό και έχει θέσει τα όρια της διαπραγμάτευσης».

Πηγή: skai.gr