Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων

Η ελληνική κοινωνία παρακολούθησε άλλη μία θεατρική παράσταση σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσθέτει ότι η κυβέρνηση παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της για απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου. Αναφέρει ότι το μεγαλύτερο μέρος στα εργασιακά έχει ήδη ψηφιστεί από το Φεβρουάριο οπότε όποιες πρόσκαιρες αντιδράσεις είναι απολύτως υποκριτικές.

Λυπούμαστε γιατί οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα έστησαν ένα δραματικό σκηνικό επαπειλούμενου εργασιακού Μεσαίωνα τονίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και προσθέτουν ότι «είναι προφανές ότι κανείς δεν πρόκειται να τους ευχαριστήσει και να τους ανταμείψει για αυτό το δήθεν επίτευγμα».
Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί για υποκρισία τους πολιτικούς αρχηγούς λέγοντας μάλιστα ότι «παριστάνουν τις νεαρές παρθένες, υποκρινόμενοι πως αντιστέκονται στα επονείδιστα μέτρα της τρόικα, μες στην αγωνία τους να περισώσουν ό,τι έχει απομείνει από τα κομματίδιά τους».

Από την πλευρά του το ΚΚΕ αναφέρει ότι μπροστά στις εξελίξεις που διαδραματίζονται, μία πρέπει να είναι η απάντηση της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων: γενικός συναγερμός για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας και όλοι στους δρόμους για να ματαιωθούν τα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης και ΕΕ.
Πηγή: skai.gr