Κλείσιμο

ΝΔ: Ο Τσίπρας τορπιλίζει κάθε δυνατότητα κυβέρνησης

«Στην πιο κρίσιμη στιγμή, ο κ. Τσίπρας τορπιλίζει κάθε δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης και οδηγεί την χώρα σε ακυβερνησία», σχολίασε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Η επίμαχη δήλωση έγινε στον απόηχο της συνάντησης μεταξύ του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, η οποία αποδείχτηκε άκαρπη και ουσιαστικά τερμάτισε τη διερευνητική εντολή που είχε λάβει εχθές, 10 Μαΐου, ο κ. Βενιζέλος.

Αναχωρώντας από τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τη στάση του κόμματος του να μην συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για γραμμή που αποσκοπεί στην εφαρμογή των Μνημονίων με αριστερό άλλοθι.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι «προσπαθεί να στοχοποιήσει το ΣΥΡΙΖΑ», αναμασώντας τα επιχειρήματα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και στέλνοντας υποταγής και υποτέλειας προς το Βερολίνο.

«Ας αφήσει την καραμέλα περί δραχμής είναι μια καραμέλα που την έχουν χρησιμοποιήσει και έχει ήδη λιώσει» προσέθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κλιμακώνοντας την μετεκλογική αντιπαράθεσή του με στον πρόεδρο της ΝΔ.
Πηγή: skai.gr