Κλείσιμο

Π. Μπεγλίτης: Συμφωνία σε όλα από όλους ή καμία συμφωνία

Κοινή συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών ή καμία συμφωνία. Aυτό είναι το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ στα άλλα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου ενόψει της νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό τη Δευτέρα.

Στην Ιπποκράτους επιθυμούν να δοθεί τέλος στο φαινόμενο το ΠΑΣΟΚ να επωμίζεται αποκλειστικά το πολιτικό κόστος των όποιων επώδυνων αποφάσεων και μέτρων.

«Αρχή του ΠΑΣΟΚ είναι ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμφωνηθεί αν δεν συμφωνηθούν όλα και από τους τρεις αρχηγούς», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης, μετά το πέρας της συνεδρίασης του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

«Προτεραιότητα μας είναι η διάσωση της χώρας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου. Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκε και ο τρόπος ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Ο κ. Παπανδρέου απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό  όπου εκφράζει την πεποίθηση ότι η ζωή της κυβέρνησης πρέπει να επεκταθεί μέχρι το τέλος της τετραετίας. Η επιστολή ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr