ΚΑΙΡΟΣ

«Απόσχιση» στους Οικολόγους Πράσινους: Πυρ ομαδόν κατά Τσιρώνη, Δημαρά

Την αποχώρησή τους από τους Οικολόγους Πράσινους, ανακοίνωσαν την Τρίτη πολλά στελέχη και μέλη του κόμματος, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ίδρυση νέου «πράσινου» πολιτικού φορέα.

Στην επιστολή αποχώρησης καταγγέλλουν τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, «για τις μέχρι τώρα αποφάσεις του» και «στην ουδετερότητα ανοχής του βουλευτή Γιώργου Δημαρά» και στηλιτεύουν το γεγονός ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει τηρήσει μέχρι στιγμής της πολιτικές δεσμεύσεις προεκλογικής προγραμματικής σύγκλισης που είχαν συναποφασιστεί».

«Είναι πλέον πασιφανές ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, για να κάνουν ένα ‘’πράσινο ξέπλυμα’’ συνειδήσεων, έτσι ώστε να συνεργαστούν με καλύτερους όρους με τον Σύριζα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Έφτασε στο σημείο να κάνει ο Υπουργός δήλωση ότι, για τα την τεράστια Οικολογική καταστροφή από το πετρέλαιο στη Σαλαμίνα και το νότιο θαλάσσιο μέτωπο της Αττικής, φταίει η παγκοσμιοποίηση και όλη η κοινωνία. Και κληθήκαμε να απολογηθούμε σε όλους τους νοήμονες πολίτες για ακόμα μία φορά, για αυτά που είπε» σημειώνουν. 

Το κείμενο αποχώρησης



Πηγή: skai.gr