Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Μάρδα - Γεωργιάδης: Να γελάσει ή να κλάψει κάποιος;

«Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με τη συγκεκριμένη δήλωση» δήλωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την αναφορά Μάρδα στον σταθμό μας. Όπως επισήμανε, αν κάποιος έχει τέτοιο ποσό δεν θα έχει έρθει με τα πόδια από τη Συρία στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε ότι «πέρα από το ανεδαφικό της δήλωσης Μάρδα υπάρχει και ένα ζήτημα βαθιά ανθρωπιστικό». «Αν κάποιος έχει καταθέσεις θα τον βγάλουμε από την Ειδομένη και θα τον βάλουμε σε σπίτι;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

"Η κυβέρνηση χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες"

Η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές, αλλά χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες! Αρκεί «να έχουν 250.000 ευρώ και θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση» όπως δηλώνει ο υφυπoυργός κ. Μάρδας αναφέρει μεταξύ άλλων Το Ποτάμι. 

"Γελοιοποιείται ο όρος επένδυση"

Από την Ενωση Κεντρωων ο Γιάννης Καλλιάνος, αναφερει οτι "αντί να υπάρξει μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής φιλόξενη σε επενδύσεις, οι κυβερνητικοί παράγοντες αναζητούν επενδύσεις με τα λεφτά των προσφύγων και των μεταναστών. Μήπως γελοιοποιούν με αυτόν τον τρόπο τον όρο "επένδυση";

"Δεν ξέρει τι του γίνεται"

«Όταν συνδυάζει αυτή τη ρύθμιση με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες τότε δεν ξέρω νομίζω ότι δεν κάνει. Δεν είναι για εδώ πρέπει να πάει αλλού. Πρέπει να πάει στη ΝΑSA. Δεν ξέρω τι του ανήκει πάντως η θέση στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν του ανήκει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ. «Ο Μάρδας συνδέει την προστασία των προσφύγων με τον τραπεζικό τους λογαριασμό» δηλώνει το ΠΑΣΟΚ.

"Να αποπεμφθεί ο Μάρδας" 

Άμεση ήταν η αντίδραση του στελέχους της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή. «Να αποπεμφθεί ο Δημήτρης Μάρδας από την κυβέρνηση, Δεν είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες δηλώσεις» δήλωσε στο ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή. 

«Ο κ. Μάρδας έχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη για το τι σημαίνει ευρωπαϊκή χώρα σχολίασε το στέλεχος της ΝΔ και πρόσθεσε πως ο υπουργός έχει κάνει άλλες 4 με 5 άστοχες δηλώσεις στο παρελθόν, αλλά αυτή σπάει ταμεία» σημείωσε η Φωτεινή Πιπιλή. 
Πηγή: skai.gr