Κλείσιμο

Ανάρτηση Λινού: Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζεται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου

Η δύσκολη απόφαση του πώς να υποστηρίξουμε τον άνθρωπό μας στα τελευταία του δεν βασίζεται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, λέει η κ. Λινού

Ανάρτηση στην οποία επισυνάπτει όλη τη δήλωσή της πριν από επτά χρόνια για την αντιμετώπιση του καρκίνου στην Ελλάδα έκανε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με φόντο και τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού.

Η κ. Λινού στην ανάρτησή της αναφέρει: «Επειδή κάποιοι λένε ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση στα θέματα καρκίνου με τον κ. Πνευματικό, δείτε μόνοι σας εδώ όλη τη συνέντευξη που έκανα ως γιατρός πριν 7 χρόνια.

Πολλοί από μας έχουμε ζήσει τη δύσκολη απόφαση του πώς να υποστηρίξουμε τον άνθρωπό μας στα τελευταία του. Αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αγάπης. 

Γι᾽ αυτό άλλωστε είπα τότε ότι πρέπει να παρέχουμε περισσότερη υποστήριξη και για τον ασθενή και για τους συγγενείς του. Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου.

Αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για την ανακουφιστική φροντίδα, ή το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δείτε παρακάτω».

Πηγή: skai.gr