Κλείσιμο

Άγρια κόντρα on air Άδωνι Γεωργιάδη – Γιώργου Τσίπρα: «Γελοίε» – «Είσαι 100%»

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο υπουργός Ανάπτυξης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Τσίπρα με αφορμή την αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμό του υπουργού Ανάπτυξης και η δικαιοσύνη θα ελέγξει την πηγή από την οποία προήλθαν.

«Είναι απολύτως ψευδές αυτό που λέτε και θα έπρεπε να ντρέπεστε» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στο Open με τον κ. Τσίπρα να του απαντά ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό.

«Η Δικαιοσύνη τα χρήματα στο λογαριασμό μου τα έψαξε και απεφάνθη ότι είμαι αθώος» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης με τον Γιώργο Τσίπρα να τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα και πως «δεν είναι καθαρά τα χρήματα» και «δεν απεφάνθη η Δικαιοσύνη γι’ αυτό, δεν ξέρει από πού προέρχονται».

«Καταλαβαίνετε τι λέτε στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή; Ότι ο Εισαγγελέας γνωρίζει είπατε, ότι υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό μου που δεν δικαιολογούνται και δεν με ψάχνει», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Τσίπρας επέμεινε λέγοντας ότι η απόφαση αρχειοθέτησης της υπόθεσης έχει εντοπίσει χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Γεωργιάδη, «τα οποία λέει καθαρά ότι δεν ξέρουμε από πού βρέθηκαν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε βλακώδες το επιχείρημα και πρόσθεσε ότι το είχε αναπτύξει  η κ. Όλγα Γεροβασίλη ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Πλιώτα.

«Μετά την παρουσία της στον κ. Πλιώτα δεν βγάλατε ούτε δελτίο Τύπου. Ξέρετε γιατί; Γιατί της εξήγησε προφανώς ο εισαγγελέας ότι ‘’αυτά που λέτε είναι βλακείες’’» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι βαρέθηκε να ακούει βλακείες στην τηλεόραση.

Είπε ακόμη ότι στη σελίδα 55 της αρχειοθετήσεων γίνεται αναφορά στα περί αδιευκρίνιστων ποσών, όμως στη σελίδα 60 γράφει ότι τα ποσά δόθηκαν σε ειδική εγκληματολόγο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος η οποία απεφάνθη ότι δεν αποτελούν προϊόν ξεπλύματος. Στη σελίδα 67, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, γράφει ότι τα χρήματα προήλθαν από τις εισπράξεις των εταιριών του.

Κλείνοντας το τηλέφωνο ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε «γελοίο» τον Γιώργο Τσίπρα με τον δεύτερο να του απαντά «είσαι 100% και ένοχος είσαι. Που θα με πεις γελοίο, δεν ντρέπεσαι λίγο».

Πηγή: skai.gr