ΚΑΙΡΟΣ

Ο Βερλάιν στην Νορβηγία

Όταν ένα τραγούδι ξεκινά. Ξεκινά από τα βιολιά του τραγουδιού του Φθινοπώρου. Η περιπλάνηση στις φετινές καταλήψεις στα σχολεία, υφίσταται σαν μεταλλωμένο φρύδι εδώ και μια επταετία και καταπόνησε μια άκρατη φυγόδικη κυτταρομαχία, ασθαίμοντας, κουτσαίνοντας σε επιφάνεια λεία, αέναη κλωθογυρισμένη σαν άστεγο παρία, της εκδικήσεως μετέρχεται της απουσίας ομνία. Κυβερνητικές και υποδαυλιζόμενες σχέσεις των τηλεοπτικών κηφήνων δεισιδαιμονίες περί των δήθεν αρνητών του Αχιλλέα που προσπαθεί να παρεμποδίσει την θυσία. Κεκυριεύουμε τους μαθητές με τον κβαντικό εναγκαλισμό από επαλληλία.

Ηθικά διαποτισμένοι από την καλλιέργεια ενός ατέρμονου περιβάλλοντος πυρσών και καβαλέτων, λέβητας της άστοργης φύσης στα άθλια θρανία των οπιολόγων της εκπαίδευσης στις κηδιφάγες κηδείες στα σταυροπήγια των χωμάτων που βρίσκεται θαμμένη η φατρία. Αργή αιολική μηχανή, ξύλινη και φτερωτή, φοινικόδασος έξω από το προαύλιο παρεμποδίζει την οπτική μας, δίχρωμο σαΐνι και κρυπτοτσικνιά, φερδινάνδοι Τρωάδες έξω από τα σχολεία, καβαλάνε μάντρες και φερτά υλικά, πλακουτσομύτες στρατιωτικοί με αραχνοΰφαντα γυαλιά, φυγομαχούν αλληλουχίαν με παλλακίδες από το Κρανίδι δια πάσα νόσον και πάσαν παλλακεία. Δυο μέτρα από τη Βαβέλη, ακρωτηριασμένα νόθα παιδιά ζητιανεύουν ανήθικες αυλητρίδες στις παρυφές του Μπαντ Γκόντεσμπέργκ τις εξελείται φυλασόμενας τας Θερμοπύλας γράφεσθαι κελεύει καν αλώσι θανάτω ζημιούσι σε μια ελληνική παροικιά στη Νέα Ζηλανδία.

Μια φλόγα που ξεπήδησε από την απογευματινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και εξελίσσεται σε μια γυμνή προσωπογραφία του εθνικού μας ευεργέτη Αντιπάρεδρου της Σιωνιστικής Πιρόγας Μέσω της Αρχαϊκής Μεθόδου Άντλησης Ιλύος με Τζιφάρι Ανομολεξομολογητήριο Κατά Φύσιν Ζην Νοείν και Πράττειν Κατά Αρετήν Ζην ο Μαυροπετρίτης ο Ελεωνόρος- πλην Σαββάτου και Δευτέρας φαιδρή παλιγγενεσία γερούνδια στάμπα σφετεριστικών χρωμοσωμάτων με γυμνά πόδια στο Ναγκόρνο- βενετική παράδοση φορμαλισμένη από τις άθλιες στάχτες. Το χαμόγελο του μαύρου αναβλύζει θειάφι που αντανακλά στα πράσινα ματογυάλια του Τζακ Λόντον. Ομιλεί ο Πάρεδρος του Εγκυκλοπαιδικού και Εκπαιδευτικού Συλλόγου των Αυταρχικών Ακροβατών, των Σχιζοφρενών Αρλεκίνων, των Ιλουστρασιών Πορ, των Συμφιλιωμένων Επαιτών και των Μουχλολεκιαρισμένων Καλλιτεχνών που Οχλοβοούν Ασπαζόμενοι το Σύνταγμα Ευσύνοπτον εις τας Τέσσερας Επιστήμας.

Οι μακροί στεναγμοί των βιολιών του φθινοπώρου. Λαβώνουν την καρδιά μου μ' έναν λήθαργο μονότονο.