Πρωταθλητής και στα σόσιαλ ο Μέσι- Η φωτό με το κύπελλο έχει τα περισσότερα likes του Instagram

Μάλιστα, τα likes είναι τόσα που η ανάρτηση του Μέσι κατάφερε να ξεπεράσει σε απήχηση το κορυφαίο post στην ιστορία του Instagram που ήταν…ένα αυγό.

Πρωταθλητής και στα likes, εκτός από το ποδόσφαιρό ο Μέσι αφού η πρώτη του δημοσίευση, μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022 ( Η φωτογραφία στην οποία κρατά, γεμάτος περηφάνια, ψηλά το Παγκόσμιο Κύπελλο) κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερα από 50 εκατομμύρια likes στο Instagram και να γίνει έτσι η ανάρτηση με τα περισσότερα likes από αθλητή και celebrity στην ιστορία της πλατφόρμας. 

Μάλιστα, το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν περίπου ένα μήνα από την κοινή τους καμπάνια για τον οίκο Louis Vuitton, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 40 εκατομμύρια likes. 

Μάλιστα, τα likes είναι τόσα που η ανάρτηση κατάφερε να ξεπεράσει σε απήχηση το κορυφαίο post στην ιστορία του Instagram που ήταν…ένα αυγό. 

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω φωτογραφία με το αυγό ανέβηκε το 2019 και μοναδικός λόγος για τον οποίο έγινε αυτή η ανάρτηση ήταν για να σπάσει το τότε ρεκόρ των περισσότερων likes που ανήκε στην Κάιλι Τζένερ και τη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, της Στόρμι.

Η ανάρτηση του Μέσι υπολογίζεται πλέον χοντρικά στα 60 εκατομμύρια likes, αφήνοντας πίσω του το αυγό με σχεδόν 56 εκατομμύρια likes. 

Πηγή: skai.gr