Κλείσιμο

Ρεγκραγκί: «Είμαστε ο Ρόκι Μπαλμπόα του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Ο Oυαλίντ Ρεγκραγκί μετά το θρίαμβο του Μαρόκου επί της Πορτογαλίας δήλωσε ενθουσιασμένος για την πορεία της ομάδας του, παραμοιάζοντάς τη μάλιστα με τον... Ρόκι Μπαλμπόα

Ιστορική η σημερινή (10/12) μέρα για το Μαρόκο. Η ομάδα της Βόρειας Αφρικής έριξε στο «καναβάτσο» την Πορτογαλία, και προκρίθηκε στην τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όντας η πρώτη αφρικανική ομάδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Προφανώς, ο Oυαλίντ Ρεγκραγκί, τεχνικός των Μαροκινών, δήλωσε ενθουσιασμένος από την πορεία της ομάδας του, κάνοντας μάλιστα και μια... ενδιαφέρουσα παρομοίωση με τον Ρόκι Μπαλμπόα.

«Όταν βλέπεις τον Ρόκι Μπαλμπόα, θέλεις να στηρίζεις τον Ρόκι για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του, εμείς είμαστε ο Ρόκι Μπαλμπόα αυτού του Μουντιάλ. Διασκεδάζουμε, είμαστε η ομάδα που όλοι αγαπούν σε αυτό το Μουντιάλ επειδή δείχνουμε πως ακόμα και όταν δεν έχεις τεράστιο ταλέντο, εάν έχεις επιθυμία και παίζεις με την καρδιά σου και με πίστη, μπορείς να φέρεις μεγάλα αποτελέσματα.

Κάποιοι θα μιλήσουν για θαύμα, όμως εμείς έχουμε πάρει νίκες χωρίς να δεχτούμε γκολ απέναντι σε Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία και αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Μπορούμε να ονειρευόμαστε, γιατί να μην ονειρευόμαστε την κατάκτηση του Μουντιάλ; Έχουμε ήδη αποκλείσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο: όποιος και αν βρεθεί στο δρόμο μας τώρα δεν θα είναι εύκολο να μας νικήσει», δήλωσε συγκεκριμένα ο 47χρονος τεχνικός.

Πηγή: sport-fm.gr