Κριστιάνο Ρονάλντο: Διέψευσε η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ότι απείλησε να αποχωρήσει

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας διέψευσε το δημοσίευμα της Record ότι ο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος πως θα φύγει από το Κατάρ

Πήρε θέση η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας στις φήμες πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε πως θα αποχωρήσει από την αποστολή της ομάδας και διέψευσε κατηγορηματικά το σχετικό δημοσίευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα Μέσα δημοσίευσαν ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσής του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με την Πορτογαλία φάνηκε και πάλι -αν χρειαστεί- στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι προπονητές και όλη η Ομοσπονδία είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένοι και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο».

Πηγή: sport-fm.gr