Κλείσιμο

Μουντιάλ 2022: Δεύτερος «ξαφνικός» θάνατος δημοσιογράφου στο Κατάρ

Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Αμερικανού Γκραντ Γουόλ που του είχε απαγορευτεί να μπει στο γήπεδο με μπλουζάκι υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+

Δεύτερος θάνατος δημοσιογράφου σημειώθηκε «ξαφνικά» στο Κατάρ κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Μουντιάλ. Σύμφωνα με το «Gulf News», ο Khalid al-Misslam, ένας φωτορεπόρτερ από το Κατάρ που εργαζόταν για το Al Kass TV, πέθανε την Κυριακή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συνθήκες γύρω από τον θάνατό του δεν είναι σαφείς ακόμη.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Gulf Times του Κατάρ έγραψε στο Twitter: «Ο Al-Misslam, ένας Καταριανός, πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022. Πιστεύουμε στο έλεος και τη συγχώρεση του Αλλάχ για αυτόν και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο θάνατος του φωτορεπόρτερ έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Γκραν Γουόλ, ενός Αμερικανού δημοσιογράφου που πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια του αγώνα Αργεντινή - Ολλανδία.

Ο Γκραντ Γουόλ είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ ΗΠΑ και Ουαλίας είχε τεθεί υπό κράτηση για περίπου μισή ώρα επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο αδερφός του, Έρικ Γουόλ, εξέφρασε υποψίες για εγκληματική ενέργεια: «Ο αδερφός μου ήταν υγιής. Μου είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Δεν πιστεύω πως ο αδερφός μου πέθανε έτσι απλά. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν. Και εκλιπαρώ για οποιαδήποτε βοήθεια», είπε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Πηγή: skai.gr