Ζώδια: Τι σημαίνει και πόσο θα διαρκέσει η διέλευση του Άρη στους Διδύμους;

Η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και να ξεσπάσουν καυγάδες για τα πιο ασήμαντα πράγματα.

Στις 20 Αυγούστου 2022, ο Άρης μπήκε στους Διδύμους και θα παραμείνει για ένα επτάμηνο, δηλαδή μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Ο κόκκινος πλανήτης θα είναι ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Ιανουαρίου 2023.

Τι σημαίνει ο Άρης στους Διδύμους;

Όταν ο Άρης είναι σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), γινόμαστε μάγοι του networking. Τα DMs δίνουν και παίρνουν και οι επικοινωνίες παίρνουν φωτιά. Απλώς φρόντισε να επιβραδύνεις ώστε να μείνεις στις ουσιαστικές συνδέσεις.

Ο Άρης ξεκίνησε το 2022 στον Τοξότη, κάνοντάς μας όλους πολεμιστές της αλήθειας κι αυτή η μάχη εξελίσσεται και το επόμενο διάστημα. Πολλοί από εμάς έχουν ήδη εξαντληθεί από όλη την πόλωση, την παραπληροφόρηση και τις επιθετικές διαφημιστικές εκστρατείες. Όπως φαίνεται όλο αυτό δεν θα φύγει σύντομα.

Όταν ο Άρης αλλάζει πορεία κάθε δεύτερη χρονιά, μας μετατρέπει σε τυχοδιώκτες. Κακή ιδέα. Δεν είναι η ώρα να πάρουμε ρίσκα.

Με τον Άρη στους Δίδυμους, ένα tweet ή ένα κακόβουλο σχόλιο μπορεί να πυροδοτήσει έναν μεγάλο καυγά. Η εμπλοκή σε κουτσομπολιά ή η εμπιστοσύνη σε λάθος άτομα θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει τον όλεθρο. Αποστασιοποιήσου από σκοτεινούς τύπους και εκείνους με τα ασταμάτητα παράπονα.

Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις όταν ο Άρης είναι ανάδρομος στους Διδύμους;

Φρόντισε την υπομονή σου

Η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και να ξεσπάσουν καυγάδες για τα πιο ασήμαντα πράγματα.

Δώσε προσοχή στην ψυχική υγεία

Ψυχοσωματικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν ως αποτέλεσμα της πίεσης της καθημερινής ζωής. Η επίσκεψη σε έναν ειδικό μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τη διαχείριση των  σκέψεων που δημιουργούν θυμό, άγχος και αϋπνίες.

Οποιαδήποτε επίγνωση και πρακτικές, όπως το ημερολόγιο και ο διαλογισμός, μπορούν να βοηθήσουν. Ο Άρης είναι ανεξάρτητος, αλλά ο Δίδυμος είναι επικεντρωμένος στους ανθρώπους. Μην προσπαθείς να περάσεις τις δύσκολες στιγμές μόν@ σου! Αυτή η ανάστροφη κίνηση μπορεί να σε αναγκάσει να μιλήσεις και να λάβεις τη σωστή υποστήριξη.

Πάρε έναν φίλο για άσκηση

Σωματικά, μπορεί να βιώσεις χαμηλή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και το κίνητρο για άσκηση να βρεθεί στην άκρη. Για να παραμείνεις σε φόρμα, υιοθέτησε το διαχρονικό, αλάνθαστο και αγαπημένο life hack: τους φίλους. Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να επιστρατεύσεις ένα φίλο ή μία φίλη για να κάνετε μαζί την προπόνηση σας.

Δοκιμάστε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής για να δείτε πώς επηρεάζει τα επίπεδα ενέργειάς σας, είτε κάνετε μαζί διατροφή είτε δεσμευτείτε να μην παραλείπετε το πρωινό.

Αγνόησε τα booty calls

Οι ανάδρομοι φέρνουν πίσω το παρελθόν κι έτσι ο Άρης μπορεί να αφήσει στο πέρασμά του ιστορίες από «σεξ με έναν πρώην». Αν και αυτό μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αφυπνίσεις τη λίμπιντό σου, η σπίθα θα μπορούσε να μετατραπεί όλεθρο προτού καν διαλέξετε ασορτί χριστουγεννιάτικα πουλόβερ.

Με την ίδια λογική, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να εμπνεύσει δυνατές συζητήσεις για το σεξ.

Ο τελευταίος ανάδρομος Άρης ήταν στον Κριό

Ο Άρης ήταν τελευταία ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020. Θυμήσου την αναρχία του πολεμιστής Κριόυ και τις εξεγέρσεις που ζήσαμε όλοι. Άμαχοι συγκρούστηκαν με τις αρχές, Πλήθη αποκαθήλωσαν αγάλματα αμφιλεγόμενων ιστορικών προσώπων. Πολίτες με όπλα προσπάθησαν να εμποδίσουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν κατά τη διάρκεια των εκλογών στις Η.Π.Α. Και ποιος θα ξεχάσεις τις εικόνες όταν το Καπιτώλιο κατακλύσθηκε από εξεγερμένους.

Πηγή: Savoirville