Μια ασυνήθιστη ιστορία εκδίκησης από τα τελευταία χρόνια της εφηβείας της αποκάλυψε η Χίλαρι Νταφ (Hilary Duff). Η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός θυμήθηκε τη βραδιά που, ενώ έπινε με την κολλητή της, αποφάσισαν να εκδικηθούν τον πρώην σύντροφο της φίλης της για τον τρόπο που της είχε φερθεί. Τα «όπλα» τους; Κονσέρβες με τόνο και λουκάνικα.
Μιλώντας στο «Billboard», η Νταφ παραδέχθηκε ότι η φάρσα δεν ήταν και τόσο αθώα. «Η πιο ξέφρενη βραδιά μου ήταν κάπως κακόβουλη και συνέβη πριν από πολύ καιρό, προτού αποκτήσω παιδιά», ανέφερε.
Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας είχε φερθεί πολύ άσχημα στη φίλη της. Οι δύο νεαρές έπιναν όταν κατέστρωσαν το σχέδιό τους: αγόρασαν φθηνές κονσέρβες με λουκάνικα και τόνο και πήγαν στο σπίτι του, όπου σκόρπισαν το περιεχόμενό τους στο γκαζόν μπροστά από την είσοδο. «Πήγαμε και αγοράσαμε τα πιο φθηνά, τα πιο αηδιαστικά λουκάνικα σε κονσέρβα και τόνο και μετά το διασκεδάσαμε στο γκαζόν του», περιέγραψε. Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη προς το τέλος της εφηβείας της, πολύ πριν αποκτήσει παιδιά. Σήμερα, όπως εξήγησε, προτιμά περισσότερο να μένει στο σπίτι.
Η αφήγησή της έρχεται λίγους μήνες μετά τη συζήτηση που προκάλεσε ένα κείμενο της Άσλεϊ Τίσντεϊλ στο «The Cut» για την αποχώρησή της από μια παρέα μαμάδων. Η Τίσντεϊλ περιέγραψε συμπεριφορές που την έκαναν να αισθάνεται αποκλεισμένη, χωρίς να κατονομάσει τις γυναίκες στις οποίες αναφερόταν. Το δημοσίευμα, ωστόσο, συνέδεε την παρέα με την Νταφ, τη Μάντι Μουρ και τη Μέγκαν Τρέινορ, μεταξύ άλλων.
«Υπάρχει κάτι για το οποίο κανείς δεν με είχε προετοιμάσει: οι παρέες μαμάδων μπορούν να γίνουν τοξικές. Όχι επειδή οι ίδιες οι μαμάδες είναι τοξικοί άνθρωποι, αλλά επειδή η δυναμική της ομάδας αλλάζει και εμφανίζονται κακεντρεχείς συμπεριφορές. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία», έγραφε η Τίσντεϊλ.
Τον περασμένο μήνα, η Νταφ έκανε ένα ταξίδι στο Μεξικό με τη Μάντι Μουρ και άλλες φίλες τους. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τη διαμονή τους στο One&Only Mandarina, στη Ριβιέρα Ναγιαρίτ, με στιγμιότυπα της παρέας στον ήλιο και στο καταπράσινο τοπίο. «Η παρέα του ομαδικού chat έφτασε στη ζούγκλα», έγραψε στην ανάρτησή της.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.