Μπορούν... και μόνοι τους: Χάρι και Μέγκαν κυκλοφόρησαν τα δικά τους πορτρέτα - Δείτε φωτογραφίες

Η «απάντηση» του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, μετά την απουσία τους από το νέο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας

Η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη δημοσίευση του πρώτου βασιλικού πορτρέτου χωρίς την παρουσία τους ήταν άμεση.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες τους, από τη σύνοδο κορυφής One Young World για ηγέτες νεολαίας στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα.

Στις εικόνες που ανήρτησε ο φωτογράφος και φίλος τους Misan Harriman στο Instagram, το πριγκιπικό ζεύγος σε μια κοιτάζει κατευθείαν την κάμερα, ενώ σε μια άλλη απαθανατίζονται σε προφίλ.

Η Δούκισσα φοράει μια κόκκινη μπλούζα με φιόγκο ενώ ο Δούκας φοράει ένα μπλε κοστούμι. «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex λίγες στιγμές πριν παρευρεθούν στην τελετή έναρξης του One Young World τον περασμένο μήνα», έγραψε ο Harriman.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή κυκλοφόρησε νέο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας με τον βασιλιά Κάρολο Γ', τη βασιλική σύζυγό του Camilla και στο πλάι τους τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, William και Kate.

Το πορτρέτο τραβήχτηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το βράδυ πριν από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, και συγκεκριμένα πριν την δεξίωση που έγινε για αρχηγούς κρατών και ξένους καλεσμένους, δείχνοντας την τετράδα να ποζάρει με πένθιμη ενδυμασία.

Πηγή: skai.gr