Χάρι και Μέγκαν: Η πρώτη τους εμφάνιση μετά τη στέψη - Με ποιους celebrities δείπνησαν

Η σύντομη εμφάνισή του Χάρι, στο ιστορικό γεγονός το περασμένο Σάββατο, άφησε πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας να αναρωτιούνται «γιατί μπήκε στον κόπο να εμφανιστεί»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά μετά το ταξίδι του Χάρι στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου Γ'.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ , το ζευγάρι φαίνεται πως βγήκε ραντεβού για σούσι την Παρασκευή, λίγες μέρες μετά την επίσημη στέψη του Καρόλου.

Ωστόσο, η Page Six αποκάλυψε ότι δε βγήκαν μόνοι τους, αλλά δείπνησαν με τη Γκουίνεθ Πάλτροου και τον σύζυγό της, Μπραντ Φάλτσουκ. Την τετράδα συνόδευαν επίσης η Κάμερον Ντίαζ και ο σύζυγός της, Μπέντζι Μάντεν, καθώς και η διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρυτής της Bumble, Γουίτνεϊ Γουλφ Χερντ, και ο σύζυγός της, κληρονόμος του πετρελαίου του Τέξας, Μάικλ Χερντ.


Η σύντομη εμφάνισή του Χάρι, στο ιστορικό γεγονός το περασμένο Σάββατο, άφησε πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας να αναρωτιούνται «γιατί μπήκε στον κόπο να εμφανιστεί», αφού η παραμονή του στη Βρετανία κράτησε λίγο περισσότερο από 24 ώρες

Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια μάλιστα αποκάλυψαν ότι ο Χάρι δεν είχε καμία επικοινωνία ούτε με τον πατέρα, ούτε με τον αδερφό του, αλλά ούτε με κάποιο άλλο βασιλικό μέλος.

Η γρήγορη έξοδος του Χάρι πιστεύεται ότι συνδέθηκε με την επιθυμία του να γυρίσει σπίτι για το πάρτι των 4ων γενεθλίων του Άρτσι, το οποίο έτυχε να πέσει την ίδια μέρα.
 

Πηγή: skai.gr