Whitney Wolfe Herd: Αυτή είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο

Το όνομά της είναι Whitney Wolfe Herd και είναι πλέον η νεαρότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. 

Η 31χρονη επιχειρηματίας βρίσκεται πίσω από το app γνωριμιών ''Bumble'', που λάνσαρε το 2014 και που στηρίζει την ιδέα της ενδυνάμωσης των γυναικών με σκοπό να κάνουν αυτές την πρώτη κίνηση στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Όταν μια γυναίκα εντωπίσει κάποιον που την ενδιαφέρει, μόνο αυτή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ενώ αν πρόκειται για ομοφυλόφιλα άτομα, μπορεί οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει πρώτος. Όπως είπε η ίδια η Herd, είχε βιώσει πολλές φορές πόσο άνισες μπορεί να είναι οι σχέσεις και το πώς επηρεάζει αρνητικά όλους τους τομείς της ζωής. 

«Το Bumble είναι το αποτέλεσμα μιας τρομερής δουλειάς που δείχνει στις γυναίκες ότι μπορούν και πρέπει να κάνουν την πρώτη κίνηση. Όταν οι σχέσεις είναι καλύτερες για τις γυναίκες, είναι καλύτερες για όλους. Σε όλους αυτούς που κάνουν την πρώτη κίνηση, είστε το σήμερα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάντε τον πόνο σκοπό. Μεταχειριστείτε τους ανθρώπους με καλοσύνη και ονειρευτείτε» λέει η ίδια. 

Για την ακρίβεια, η Herd ήταν συνιδρύτρια του Tinder, το 2013, αλλά αποχώρησε ένα χρόνο αργότερα καταθέτοντας αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση και φυλετικές διακρίσεις, απειλές και κακοποιητική συμπεριφορά από τον πρώην σύντροφο της και πρώην αφεντικό της, Justin Mateen. 

Τώρα, οι μετοχές της Bumble εκτιμώνται στα $13 δισεκατομμύρια. 

Πηγή: Must