Γυναίκα γέννησε σε συναυλία των Metallica την ώρα που έπαιζαν το Enter Sandman

Το βράδυ του Σαββάτου οι Metallica έπαιζαν ζωντανά στη Βραζιλία και μία έγκυος γυναίκας που αποφάσισε να κάνει εκεί μία από τις τελευταίες της εξόδους πριν τον ερχομό του μωρού, τελικά γέννησε στο γήπεδο!

Η Joice M Figueiró βρισκόταν στην 39η εβδομάδας της εγκυμοσύνης και πίστευε ότι είχε μπροστά της λίγες ημέρες ακόμα, όμως το μωρό είχε άλλη γνώμη! Γιατροί που βρίσκονταν στον χώρο επιχείρησαν να την μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα προλάβαιναν την κράτησαν εκεί και το αγοράκι γεννήθηκε την ώρα του Enter Sandman στις 23.15 το βράδυ τοπική ώρα.

«Σε κάθε συναυλία που πηγαίνω πάντα κάτι συμβαίνει, αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου» έγραψε στο instagram η μητέρα και ενημέρωσε ότι το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία του! Η γυναίκα λέει μάλιστα ότι το εισιτήριο για τη συναυλία των Metallica το είχε αγοράσει τρία χρόνια πριν, αλλά τότε είχε ακυρωθεί όταν ο James Hetflield είχε μπει στην αποτοξίνωση. Να μια ιστορία που θα έχει να λέει ο πιτσιρικάς μεγαλώνοντας στους φίλους τους και με το κατάλληλο τραγούδι μάλιστα.

Πηγή: Roxx