Κλείσιμο

Βαρύ πένθος για τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στην Αμερική και το Montecito της Καλιφόρνια μετά από μια εβδομάδα απουσίας από το πλευρό της συζύγου και των δύο παιδιών του. Έτσι, η Μέγκαν Μάρκλ «υποδέχτηκε» μόνη της τα δυσάρεστα νέα που περίμεναν την οικογένεια της. Η δούκισσα του Sussex πενθεί ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, το οποίο έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά εικοσιτετράωρα.

Ο θείος της Μέγκαν, Michael Markle, πέθανε σε ηλικία 82 ετών μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του Parkinson. Πηγές ανέφεραν στη Sun πως ο Markle, που ήταν γνωστός ως Mike, «πολεμούσε» με το πάρκινσον και είχε υποστεί πτώση τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση του θανάτου του
Τα νέα ανακοινώθηκαν καθώς ο πρίγκιπας Χάρι είχε επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο Kensington μαζί με τον αδερφό του, Ουίλιαμ.

Μία πηγή ανέφερε «Ο Mike ήταν ένας υπέροχος, ευγενικός, γλυκομίλητος ηλικιωμένος. Χαιρόταν πάντα να τον ρωτούν για τη Meghan, αλλά όποτε μιλούσε σε οποιονδήποτε ήθελε κυρίως να μιλήσει για την αείμνηστη σύζυγό του - την αγαπούσε πάρα πολύ». Μετά το θάνατο της συζύγου του, λέγεται ότι ο Markle μετακόμισε από το σπίτι του στο Όρεγκον για να είναι πιο κοντά στην κόρη του. Εκεί, παρά την ασθένειά του, ο Mike κατάφερε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του, ενώ ζούσε σε μια κοινότητα ρυμουλκουμένων. 

 

Πηγή: Must