Τζέιμς Φράνκο: Ήμουν εθισμένος στο σεξ -Δεν μπορούσα να είμαι πιστός σε μία σχέση

Ο Τζέιμς Φράνκο παραδέχτηκε ότι ήταν εθισμένος στο σεξ και ότι δεν έβλεπε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων.

Αν και πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ο ηθοποιός μίλησε τώρα για πρώτη φορά για το θέμα αυτό.
«Ήμουν εντελώς τυφλός σχετικά με τη δύναμη της εξουσίας ή κάτι τέτοιο... Δεν ήθελα να κάνω κακό στους ανθρώπους» δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορήθηκε το 2018 για σεξουαλικά παραπτώματα.

Ο Φράνκο δήλωσε ότι τα προβλήματά του βγήκαν εκτός ελέγχου όταν διαπίστωσε ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι πιστός σε κανέναν», μέχρι που γνώρισε τη φίλη του Ιζαμπέλ Πακζάντ.

«Απάτησα τους πάντες πριν από την Ιζαμπέλ», ομολόγησε.

«Στην πραγματικότητα, δεν ήμουν τύπος της μιας νύχτας... ξέρεις με τους ανθρώπους που έβγαινα ήμουν για πολύ καιρό, απλά δεν μπορούσα να είμαι παρών για κανέναν τους. Και η συμπεριφορά μου αυτή έφτανε στο σημείο να βλάπτει τους πάντες».

Είπε ακόμα ότι η προσοχή που πήρε από τις γυναίκες με τις οποίες έβγαινε ήταν σαν ισχυρό ναρκωτικό, στο οποίο εθίστηκε για 20 χρόνια. Μέχρι που η νύφη του Άιρις Τόρες του έδωσε να διαβάσει ένα βιβλίο για το σεξ και τον εθισμό, το οποίο, όπως είπε τον χτύπησε σαν σφαίρα και σκέφτηκε: «Θεέ μου, αυτός είμαι εγώ».

Όπως είπε όταν μπόρεσε να καταπολεμήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, κι αυτό έγινε στα 17 του χρόνια, αναζήτησε να «γεμίσει την τρύπα» σε άλλους εθισμούς.

«Και έτσι κατά έναν περίεργο τρόπο, εθίστηκα στην αποδοχή, υποθέτω, ή την επιτυχία, ή ό,τι άλλο είναι αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ