Τριαντάφυλλος στον ΣΚΑΪ: Γιατί ασχολούμαστε με τον Ντάνο συνέχεια; Δεν θέλω ούτε να δω τον Μουτσινά

Ο Καφετζής από πλευράς του ξεκαθάρισε για τον «κολλητό» του στο Survivor  Νίκος Μπάρτζη ότι «έχω καιρό να του μιλήσω, οι σχέσεις μας δεν είναι όσο καλές ήταν»

Στο πάρτι γενεθλίων το Τζέιμς Καφετζή βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος, και η κάμερα του Πρωινό Μας ήταν εκεί.
 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολίασε ότι «αν δεν είναι ο Ντάνος που το πήρε πρώτος ποιος θα είναι».

Ερωτηθείς δε για το αν θα ήθελε τον Ντάνο σαν παίκτη, είπε ότι θα τον ήθελε, όπως θα ήθελε «τον Σάκη, τον Ντάφι, τον Μπάρτζη, τον Ηλία» «Θα είναι εκπληκτικό να είναι ο Ντάνος, θα είναι Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά γιατί ασχολούμαστε με τον Ντάνο συνέχεια;» διερωτήθηκε. 

Δήλωσε μάλιστα δηκτικά ερωτηθείς αν θα πάει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «πολύ καλή ερώτηση, όρος αν μπω στο Survivor, δεν θα βγω ποτέ στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, ούτε καν να τον δω θέλω». 

«Θα πάω στο Survivor αν μου δώσει το ΟΚ ο γιος μου. Θα πάω για τον αγώνα και τις προπονήσεις που έχω κάνει τόσο καιρό» τόνισε ο τραγουδιστής. 

Ο Καφετζής από πλευράς του ξεκαθάρισε ότι ο «κολλητός» του στο Survivor  Νίκος Μπάρτζης δεν βρισκόταν στο πάρτι. «Έχω καιρό να του μιλήσω, οι σχέσεις μας δεν είναι όσο καλές ήταν» διευκρίνισε.  

«Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση να μπω (στο Survivor All Star), με έχει ρωτήσει στέλεχος αν θα ενδιαφερόμουν. Άμεσα δεν υπάρχει περίπτωση να μπω. Συζητάμε να μπούμε από τους τελευταίους» σημείωσε. 

Πηγή: skai.gr