ΚΑΙΡΟΣ

Tom Cruise: Θα πάρει «άδεια από τη σημαία» και τα γυρίσματα του «Mission Impossible» για να είναι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια τον τελευταίο καιρό, δεδομένου ότι πέρυσι φιλοξένησε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε μια προβολή της ταινίας «Top Gun: Maverick»

Ο Τομ Κρουζ, όπως γράφουν τα διεθνή Μέσα, σχεδιάζει να καθυστερήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Mission Impossible», προκειμένου να παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» πρόκειται για ένα γεγονός, που ο ηθοποιός δεν θα ήθελε να χάσει με τίποτα γι’ αυτό και αποφάσισε να «θυσιάσει» προσωπικό χρόνο και χρήμα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου. 

«Ο Τομ Κρουζ έχει προσκληθεί στη στέψη του βασιλιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκεται εκεί. Πρόκειται για ένα γεγονός με μεγάλη απήχηση και κύρος και επίσης ο ηθοποιός βρίσκεται κοντά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ. Είπε στους παραγωγούς της ταινίας να σταματήσουν για λίγο τα γυρίσματα για το ‘’Mission: Impossible’’,  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Στέψης, προκειμένου να δώσει το ‘’παρών’’», αναφέρει το δημοσίευμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Gun (@topgunmovie)

Αν και η συγκεκριμένη κίνηση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μπορεί να σόκαρε κάποιους, καθώς ο ηθοποιός είναι τόσο αφοσιωμένος στην τέχνη του και δεν θα παρέκκλινε ποτέ από το πρόγραμμά του, η στέψη του Καρόλου αλλάζει τα δεδομένα. 

«Είναι τεράστιο πράγμα για τον Τομ να είναι προσκεκλημένος και τον τιμούν», αναφέρει άνθρωπος που μίλησε στην εφημερίδα. 

Ο ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια τον τελευταίο καιρό, δεδομένου ότι πέρυσι φιλοξένησε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε μια προβολή της ταινίας «Top Gun: Maverick», στην πρώτη προεπισκόπηση της ταινίας. Ακόμη, οι τρεις τους συναντήθηκαν και στην πρεμιέρα του φιλμ στο Λονδίνο, που ακολούθησε λίγο πιο μετά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Πηγή: skai.gr