Τι θα φέρει η πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου

Σε κάθε πανσέληνο οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να χαζέψουμε το φως και τη λάμψη της. Φαντάσου λοιπόν ότι αστρολογικά μία πανσέληνος φωτίζει και τονίζει τα πιο σημαντικά θέματα της ζωής μας. Έρχεται δηλαδή το σύμπαν και μας λέει «κοίτα φιλαράκι, εδώ που φωτίζω υπάρχει θέμα και πρέπει να ασχοληθείς».

Παρακάτω θα σας μεταφέρω σε ποιους τομείς θα χρειαστεί να στρέψουμε την προσοχή μας, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας.

Πανσέληνος για Κριούς

Αυτή η πανσέληνος για εσάς έχει να κάνει περισσότερο με τους φίλους και τις κοινωνικές ομάδες που μπορεί να ανήκετε. Θέματα πάνω σε αυτούς τους δύο τομείς θα ξεκαθαριστούν και θα φωτιστούν. Θα σας βάλει σε μία διαδικασία να ξεκαθαρίσετε ένα μεγάλο μέρος από τους φίλους σας και να δείτε αν τελικά σας συνδέουν πράγματα μαζί τους ή όχι. Επίσης, θα σας βγουν και θέματα αξίας.

Τι εννοώ με αυτό; Θα αναρωτηθείτε αν ό,τι έχετε σας αξίζει, θα σας πιάσει αυτό που λέμε δεν έχω τίποτα, ίσως γιατί δεν αξίζω και τίποτα; Η απάντηση είναι Όχι ΟΧΙ φυσικά! Αυτό θα σας προκληθεί λόγω της πανσελήνου.

Αυτά τα «δεν αξίζω» μπορεί να επηρεάσουν περισσότερο όσους δεν έχουν σχέση αυτήν την περίοδο. Γιατί έτσι είμαστε σαν ως άνθρωποι, αν δεν μας αποδέχονται και δεν μας θέλουν οι άλλοι, θεωρούμε και ότι και δεν αξίζουμε. Μην ανησυχείτε, τα ερωτικά για εσάς έρχονται τον Μάιο. Αν δεν έχετε τέτοιους προβληματισμούς, η πίεση μπορεί να βγει στο πορτοφόλι σας, οπότε και κυριολεκτικά να μην έχετε τίποτα κάτι αξίας. Το τελευταίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί γιατί μέσα στην εβδομάδα υπάρχει περίπτωση να έχετε και έντονη τη διάθεση να βγείτε να ξοδέψετε χρήματα για να ευχαριστηθείτε και να περάσετε καλά. Επίσης, χρήματα μπορεί να ξοδέψετε για την καλοπέραση των παιδιών σας. Αν δεν κάνετε τίποτα κάτι από τα παραπάνω και είστε καλλιτέχνης, έξοδα θα βγουν για το καλλιτέχνημά σας!

Πανσέληνος για Ταύρους

Για εσάς η πανσέληνος θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πιο έντονη σε σχέση με κάποια άλλα ζώδια. Θα επηρεαστούν πολύ περισσότερο όσοι είναι γεννημένοι από τις 16 έως τις 22 Μαΐου. Η πανσέληνος αυτή φωτίζει και επηρεάζει γεγονότα που είχαν γίνει στην έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 19-11-2021. Αν θυμάστε λοιπόν τι σας είχε συμβεί τότε, να περιμένετε να έρθει ξανά στο προσκήνιο και να φωτιστεί το συγκεκριμένο θέμα. Κατά πάσα πιθανότητα θα είχε να κάνει με θέματα οικογένειας, σπιτιού, καριέρας, ή του/της συζύγου σας. Μπορεί ακόμη και με κάποια άτομα εξουσίας όπως αστυνομικοί, δικαστές και τα λοιπά.

Κάθε πανσέληνος είναι έντονη και η συγκεκριμένη λίγο παραπάνω για εσάς. Προσέξτε πάρα πολύ στις διαφωνίες και στις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς σας ή με τον προϊστάμενό σας στη δουλειά. Επίσης, είναι πιθανό να αρχίσει να παίρνει μπρος, κάποια συμφωνία που είχατε επαγγελματικής φύσεως. Όπως και στη φύση έτσι και στους ανθρώπους, με την πανσέληνο ανεβαίνουν τα υγρά του σώματός, το αίμα μας δηλαδή, στο κεφάλι. Συγκρατηθείτε, μαζέψτε τα νεύρα σας γιατί οι μέρες μπορεί να προκαλέσουν τσακωμούς και εντάσεις. Ταύροι είστε εσείς και δεν τα θέλετε αυτά, οπότε βάλτε το χεράκι σας τώρα που έχετε τη γνώση, για να γίνουν λίγο πιο ομαλά τα πράγματα.

Πανσέληνος για Διδύμους

Δε θα έλεγα ότι είναι και μία τόσο δύσκολη πανσέληνος για εσάς, αλλά όπως σε κάθε πανσέληνο, οι ενέργειες του σύμπαντος είναι πολύ υψηλές και ευερέθιστες. Για εσάς λοιπόν έρχονται και φωτίζονται θέματα που έχουν να κάνουν ίσως με κάποιο πτυχίο που μπορεί να ήσασταν στην διαδικασία να το πάρετε, οπότε τώρα να ολοκληρωθεί αυτό. Ίσως για κάποιους άλλους να φέρει ένα νέο μεταφορικό όχημα ή κάποια καινούργια ηλεκτρονική συσκευή που να τη χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε με τον κόσμο, κινητό, laptop, tablet και λοιπά. Επειδή το αίμα θα σας έχει ανέβει αρκετά λόγω της πανσελήνου, δώστε προσοχή σε τσακωμούς, εντάσεις και έριδες που μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη και στο διαδίκτυο.

Κάτι άλλο που μπορεί να επηρεαστεί, είναι η σχέση σας με τα αδέλφια και τους γείτονες. Αν είχατε θέματα με τους συγκεκριμένους το προηγούμενο διάστημα, θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να λυθούν και τυχόν προβλήματα που είχατε. Ένα τελευταίο πιθανό σενάριο είναι, με όλη αυτή την ένταση, να θελήσετε και εσείς λίγο να αποτραβηχτείτε από τον πολύ κόσμο, κάτι που χρειάζεται σε όλους μας.

Πανσέληνος για Καρκίνους

Η πανσέληνος για εμάς τα Καρκινάκια, που τις περισσότερες φορές μας επηρεάζει άμεσα γιατί κυβερνήτης μας είναι η Σελήνη, και αφού συμμετέχει σε μία πανσέληνο έχουμε και εμείς την ανάλογη διάθεση. Η συγκεκριμένη έρχεται να φωτίσει και να τονίσει θέματα οικονομικών και ηθικών αξιών. Θα μας βγει πολύ έντονα η ανασφάλεια του ότι δεν μας βγαίνουν τα κουκιά για να περάσουμε τον μήνα. Αυτή είναι και η δουλειά της πανσελήνου, να τονίζει τα κακώς κείμενα της εποχής που διανύουμε και αυτό γίνεται για να μας ωθήσει να βρούμε λύση. Κάτι άλλο που μπορεί να μας συμβεί με αυτή την πανσέληνο είναι το να αρχίσουμε να νιώθουμε οι δεσμευμένοι το αίσθημα ότι ο σύντροφός μας δεν μας καλύπτει τις ανάγκες μας και να αναρωτιόμαστε αν πρέπει να προχωρήσουμε ή όχι.

Ενώ οι αδέσμευτοι από την άλλη, σε τυχόν γνωριμίες που θα κάνουμε, θα έχουμε την αίσθηση ότι κάτι του λείπει του αλλουνού σε σχέση με τα δικά μας θέλω. Για την κατηγορία των Καρκίνων που είμαστε στην αρχή μιας νέας γνωριμίας, η πανσέληνος αυτή θα δείξει αν μας ταιριάζει ή όχι ο συγκεκριμένος άνθρωπος για στη ζωή μας. Κάτι άλλο που μπορεί να ενεργοποιηθεί είναι τα οικονομικά που έχουν να κάνουν με άλλους, Τράπεζα, εφορία, σύζυγο π.χ. Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν να περιμένουμε φως και εξελίξεις.

Πανσέληνος για Λέοντες

Η πανσέληνος για εσάς έρχεται και φωτίζει τον Οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οποιαδήποτε γνωριμία είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα, είτε ερωτικής, είτε ή επαγγελματικής φύσεως, έρχεται τώρα στο προσκήνιο για να φωτιστεί και να δείτε αν τελικά υπάρχει λόγος να την συνεχίσετε. Επίσης, για όσους είστε γεννημένοι από τις 18 έως και τις 21/8 γεγονότα που είχαν συμβεί περίπου κοντά στην έκλειψη που έγινε στις 19/11/2021 μπορεί να επανέλθουν τώρα στο προσκήνιο για να τα επανεξετάσετε.

Αυτή η πανσέληνος θα σας φωτίσει επίσης προς τα πού πρέπει να κατευθύνετε την ενέργειά σας, σε όλα αυτά τα θέματα που σας απασχολούν. Αυτά τα θέματα είναι και οι σημαντικότεροι τομείς, οι σχέσεις, η καριέρα, ο εαυτός σας και το σπίτι. Όλοι αυτοί οι τομείς ταράζονται και ανάλογα στη φάση που είναι ο καθένας θα δείξει και πού πρέπει να στρέψει την προσοχή του..

Πανσέληνος για Παρθένους

Αυτή η πανσέληνος για εσάς θα έρθει να φωτίσει θέματα εργασίας αλλά και υγείας. Αν έχετε σχέδια για κάποια επαγγελματική συνεργασία τώρα θα φωτιστεί το συγκεκριμένο θέμα και θα μπορέσετε να προχωρήσετε αναλόγως. Θα τονιστούν πάρα πολύ τα θέματα της καθημερινότητας, κάτι που εσάς μπορεί να σας εξαντλήσει σωματικά και έτσι να χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Ναι μεν δεν είναι δύσκολη η πανσέληνος για εσάς, αλλά δεν παύει να είναι πανσέληνος και θα σας δημιουργηθεί το αίσθημα, η αίσθηση ότι κάτι θέλετε να κάνετε, ξέρετε τι είναι αυτό, ξέρετε τον στόχο σας δηλαδή, αλλά αυτήν την στιγμή δεν μπορείτε να βρείτε πώς θα κατευθυνθείτε προς τα εκεί πέρα.

Κάντε υπομονή, δείξτε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και η λύση θα βρεθεί! Μην απελπιστείτε με την πρώτη αν τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα θέλετε, γιατί είπαμε, είναι πολύ πιθανό να σας χτυπήσει όλη αυτή η απογοήτευση σωματικά και να νιώθετε εξαντλημένοι και κουρασμένοι, ιδίως αν έχετε αμελήσει θέματα υγείας από στο παρελθόν. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να φωτιστούν και κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με το κατοικίδιό σας, εάν έχετε.

Πανσέληνος για Ζυγούς

Για εσάς είναι μία πανσέληνος που θα σας φωτίσει ερωτικά θέματα, ή με το οτιδήποτε προσφέρει χαρά στον καθένα. θα έχετε μία έντονη διάθεση για να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Είστε πού είστε οι όμορφοι του ζωδιακού, να μία ευκαιρία λοιπόν να τραβήξετε τα βλέμματα, αν φυσικά σας ενδιαφέρει να βρείτε ταίρι. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, αλλά παίζει κάτι ερωτικό με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, αυτή η πανσέληνος θα έρθει να σας δώσει την απάντηση για το τι πρέπει να κάνετε. Θα το συνεχίσετε μόνο φιλικά ή θα προχωρήσει και σε κάποια σχέση ερωτικής φύσεως;

Επίσης, αυτή η πανσέληνος μπορεί και να σας θίξει θέματα με συλλόγους ή οι ομάδες που ανήκετε και να δείτε αν θέλετε να συνεχίσετε την πορεία σας εκεί ή να αποχωρήσετε. Να γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια της πανσελήνου τα συναισθήματα είναι πιο έντονα, οπότε προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ήρεμοι για να μην γίνουν διασπάσεις οριστικού τύπου.

Πανσέληνος για Σκορπιούς

Η πανσέληνος για εσάς έρχεται να φωτίσει και να ολοκληρώσει θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας ή ακόμη και με τα άτομα του σπιτιού σας. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν θέματα στο προσκήνιο που έχουν να κάνουν με τους γονείς σας -, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα για να τα αποφύγετε, γιατί η οικογένεια είναι και χρειάζονται τη στήριξή σας -, οπότε δείξτε λίγο υπομονή. Επίσης, αν ήσασταν σε μία περίοδο ανακαίνισης μπορεί τώρα να ολοκληρώνεται και να μπείτε επιτέλους στο σπίτι σας. Είναι και για εσάς μία πιεστική πανσέληνος και τονίζει σημαντικούς Οίκους της ζωής σας.

Το σπίτι όπως προ-είπα είναι ένας από αυτούς, η οικογένεια, η δουλειά, οι σχέσεις και ο ίδιος σας ο εαυτός. Αυτοί είναι οι τομείς που θα τονιστούν με αυτήν την πανσέληνο και ιδίως για όσους είναι γεννημένοι από τις 18 έως τις 22/11 τα γεγονότα θα είναι λίγο πιο έντονα, καθώς ενεργοποιείται η έκλειψη που έγινε στις 19/11/2021.

Πανσέληνος για Τοξότες

Η πανσέληνος θα σας βρει λαλίστατους! Με όποιον βρίσκεστε θα θέλετε να τα πείτε όλα. Ακόμη και με μακρινά ξαδέλφια είναι πιθανόν να έρθετε σε επικοινωνία αυτήν την εβδομάδα. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία επίσης, να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας που μπορεί να είχαν ταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει η πανσέληνος, είναι ή να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο ή να πάρετε κάποιο κινητό για να μπορείτε να είστε σε επαφή με τους αγαπημένους σας, ακόμη πιο εύκολα. Αν είστε από τους Τοξότες που λατρεύετε την συνεχή μόρφωση ευνοείστε – ακόμη και αν θέλετε να ξεκινήσετε τώρα νέες σπουδές.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να θελήσετε να ταξιδέψετε ή ακόμη και να σας προκύψει ένα ταξίδι, έστω και εδώ κοντά. Δε σας χαλάει πιστεύω τις ημέρες που ζούμε, αρπάξτε την ευκαιρία και καλό σας ταξίδι!

Πανσέληνος για Αιγόκερους

Είναι μία πανσέληνος που γίνεται στα οικονομικά σας και στις προσωπικές αξίες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολύ έντονη την επιθυμία να είστε εξασφαλισμένοι από υλικά αγαθά.Κάθε πανσέληνος μπορεί να δημιουργεί την αίσθηση το ότι θέλουμε κάτι αλλά για κάποιον λόγο μπλοκάρεται και δε μας το δίνει το σύμπαν. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί το σύμπαν ξέρει τι χρειάζεται ο καθένας μας. Δώστε προσοχή λοιπόν σε αυτό, και βάλτε στο τραπέζι τις ηθικές αξίες και επανεξετάστε τις.

Θα έχετε επίσης έντονο το συναίσθημα ότι η σχέση που έχετε δεν είναι και τόσο ισότιμη. Μπορεί δηλαδή να αισθάνεστε ότι παίρνετε λιγότερα από ό,τι δίνετε ή το αντίστροφο. Αυτή η ανισότητα μπορεί να βγει και στο επαγγελματικό κομμάτι. Δείτε το, αξιολογήστε το όλο γεγονός και είμαι σίγουρος ότι θα πάρετε την πιο σωστή απόφαση, καθώς φημίζεστε για τη σοβαρότητα των αποφάσεών σας.

Πανσέληνος για Υδροχόους

Η συγκεκριμένη πανσέληνος γίνεται σε ένα σημείο σε ένα ίδιο με αυτό που είχε γίνει η έκλειψη στις 19/11/2021, οπότε και επηρεάζει άμεσα όσους είναι γεννημένοι από τις 14 έως τις 18 Φλεβάρη. Για να καταλάβετε πώς περίπου θα εκδηλωθούν τα γεγονότα, μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε συμβεί περίπου εκείνη την περίοδο.

Θα σας βγει πολύ έντονα η αίσθηση ότι πιέζεστε από τους άλλους, είναι όμως μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεμπλοκαριστείτε, γιατί μία πανσέληνος έρχεται να φωτίσει τα συγκεκριμένα θέματα, οπότε και εσείς θα μπορέσετε να τα δείτε πιο εύκολα και να τους δώσετε επιτέλους μία λύση. Είναι ακόμη επίσης μία πανσέληνος που θα σας βγάλει πολλά θέματα στην επιφάνεια και θα έχουν να κάνουν με τους σημαντικότερους Οίκους της ζωής σας. Τον ίδιο σας τον εαυτό, το σπίτι που κατοικείτε, τις σημαντικές σχέσεις, είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές, τους γονείς σας και την καριέρα σας.

Όλοι αυτοί οι Οίκοι λοιπόν θα φωτιστούν και θα σας οδηγήσει στο σύμπαν πού χρειάζεται να κατευθυνθείτε για να δώσετε μία λύση. Ξέρω ότι πιέζεστε αρκετά, αλλά κάντε λίγο υπομονή και τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα τους επόμενους μήνες!

Πανσέληνος για Ιχθείς

Η πανσέληνος για εσάς γίνεται σε έναν Οίκο που έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία σας και το πώς χαλαρώνετε και βρίσκετε την ηρεμία σας. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τρόπο για να χαλαρώνει, να προσεύχεται ή να διαλογίζεται. Είναι μία πανσέληνος η οποία θα φέρει σε σύγκρουση την ψυχή σας με το σώμα σας. Πρακτικά σημαίνει ότι εσείς θα θέλετε να απομονωθείτε, να έχετε την ηρεμία σας για να κάνετε τα δικά σας ονειρικά ταξίδια και αυτό δε θα γίνεται, γιατί θα είστε υποχρεωμένοι να τρέχετε με δουλειές της καθημερινότητας ή της εργασίας σας.

Καμία διάθεση δεν θα έχετε να ασχοληθείτε με όλα αυτά αλλά τι να κάνουμε; Και αυτά μες στη ζωή είναι, οπότε κάντε λίγο υπομονή και θα περάσει. Θα χρειαστεί να προσέξετε και την σωματική σας υγεία, εκτός από την ψυχική, σας διότι από τις αυξημένες απαιτήσεις μπορεί και να ρθείτε και να εξαντληθείτε.

Από τον Αιγόκερω στον Ταύρο: Ποια είναι τα πιο αντικοινωνικά ζώδια

33 τρόποι να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ηρεμία και ενσυνειδητότητα
 

Πηγή: www.savoirville.gr