Θάνατος Lisa Marie Presley: Η νεκροψία έδειξε επιπλοκές από επέμβαση για απώλεια βάρους – Βρέθηκαν οπιοειδή στον οργανισμό της

Η Lisa Marie βρέθηκε αναίσθητη στο υπνοδωμάτιό της από την οικονόμο της

Αποκαλύφθηκε ότι η Lisa Marie Presley πέθανε σε ηλικία 54 ετών τον Ιανουάριο από απόφραξη του λεπτού εντέρου, που προκλήθηκε από χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, ενώ βρέθηκαν και οπιοειδή στον οργανισμό της. 

Η κόρη του Elvis Presley, σύμφωνα με τη «Daily Mail», μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Ιανουαρίου μετά από καρδιακή ανακοπή. Η έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκαλύπτει ότι η σταρ πέθανε από απόφραξη του λεπτού εντέρου (ειλεός), ως «συνέπεια προηγούμενης ασθένειας ή τραυματισμού». 

Σύμφωνα, επίσης, με τα τοξικολογικά αποτελέσματα στο αίμα της βρέθηκαν οπιοειδή, όπως οξυκωδόνη και βουπρενορφίνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της εξάρτησης από οπιοειδή. Υπήρχαν επίσης «ίχνη» κουετιαπίνης, ενός αντιψυχωσικού φαρμάκου, σύμφωνα με το TMZ.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι της και η τοξικολογική εξέταση των ούρων της ήταν αρνητική.

Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η Lisa είχε κάνει μια αισθητική επέμβαση λίγους μήνες πριν από το θάνατό της και της είχαν συνταγογραφηθεί οπιοειδή, με τη σταρ να έχει ιστορικό «υπερβολικής συνταγοφράφησης», ενώ πολλές φορές ξεχνούσε ότι είχε πάρει τα φάρμακά της και στη συνέχεια τα έπαιρνε ξανά. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η σταρ είχε «ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών».

Η Lisa Marie, η οποία ήταν τραγουδίστρια-τραγουδοποιός με τρία στούντιο άλμπουμ μεταξύ 2003 και 2012, είχε μόλις παρευρεθεί στην 80ή απονομή των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της Priscilla δύο ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι η Lisa Marie βρέθηκε αναίσθητη στο υπνοδωμάτιό της από την οικονόμο της και ότι ο πρώην σύζυγός της, Danny Keough, με τον οποίο ζούσε μαζί, έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν οι νοσοκόμοι. Η πηγή πρόσθεσε ότι «κάποιος χορήγησε επινεφρίνη», πιο γνωστή ως αδρεναλίνη, προκειμένου να βοηθήσει τη Lisa Marie να ανακτήσει σφυγμό. 

Πηγή: skai.gr