Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο για όσους έχουν ξεκινήσει κάτι καινούργιο πρόσφατα, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

Ταύρος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο για όσους έχουν ξεκινήσει κάτι καινούργιο πρόσφατα, κάτι φαίνεται, όμως, να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να διακατέχεστε από πνεύμα δικαιοσύνης, καθώς θα χειρίζεστε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Ήρθε επίσης η ώρα της σοβαρής σκέψη και της λήψης αποφάσεων σε εργασιακά θέματα. Ίσως έφτασε η χρονική στιγμή να αναζητήσετε την τύχη σας σε μια καινούργια επιχείρηση ή σε μια νέα καριέρα.

Καρκίνος

Ο έντονος ανταγωνισμός τον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργεί συνθήκες άγχους. Κάντε όσο καλύτερα μπορείτε την δουλειά σας, προσηλωμένοι στους στόχους σας και θα επιβληθείτε. Μην είστε τόσο απόλυτοι αναφορικά με τις απόψεις σας, μια και δεν είστε αλάθητοι. Θα πρέπει να δείξετε ανοχή ως προς τις απόψεις των άλλων και ίσως να διδαχτείτε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων.

Λέων

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται η υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας παραπλανήσει ή να σας εξαπατήσει.

Παρθένος

Αισθάνεστε πολύ καλά, ισορροπημένοι, χαρούμενοι, σχεδόν ευτυχισμένοι! Απολαύστε την ανέφελη μέρα σας και διαφυλάξτε την σαν κόρη οφθαλμού για τις πιο απαιτητικές στιγμές του μήνα που έρχονται… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίστε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πετάξτε από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Ζυγός

Είστε λίγο χαοτικοί στις σκέψεις και στις πράξεις σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

Σκορπιός

Αποφύγετε να αγοράσετε οτιδήποτε σήμερα, γιατί το πιθανότερο είναι να σας εξαπατήσουν, αγοράζοντας μια απομίμηση ή ένα ελαττωματικό προϊόν σε πολύ υψηλή τιμή. Η διασκέδαση με παρέα φίλων μπορεί να επιφυλάσσει μια θετική έκπληξη. Στα πιθανά σενάρια είναι να δεχτείτε ένα αναπάντεχο δώρο, να πληροφορηθείτε κάτι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο ή να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια που θα σας συναρπάσουν.

Τοξότης

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Αιγόκερως

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.

Υδροχόος

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα και σας κάνει ονειροπόλους. Αποφύγετε να λέτε πολλά και κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σας να μαντεύουν… Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει η τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος!

Ιχθείς

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε, να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, για χαλαρή παρέα με φίλους ή για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.

Πηγή: thebest