Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 9 Απριλίου.

Κριός

Αναζητάτε απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε βραχυκυκλώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, οι απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματα σας, με το να μην αφήνετε στους γύρω σας να σας κατευθύνουν στις επιλογές σας, μια και είστε άτομο ευεπηρέαστο σε στιγμές. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια…

Ταύρος

Δύσκολη μέρα, με γεγονότα να σας απορυθμίζουν σε στιγμές! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Φως στον ορίζοντα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα ανοίξουν χωρίς να το καταλάβετε την πόρτα σε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική σας ζωή! Βάζοντας σε τάξη στις εκκρεμότητες σας και καθορίζοντας προτεραιότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε έντονα την αίσθηση ότι η ψυχική επαφή που είχατε με το ταίρι σας έχει με τον καιρό χαθεί. Προσπαθήστε με τις κινήσεις σας να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα και να ρίξετε νέες γέφυρες συνεννόησης. Ίσως σκεφτείτε να πάρετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο από την καθημερινότητα σας και να φέρει κάτι νέο στην ζωή σας.

Καρκίνος

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως να πετύχετε πολλά περισσότερα, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

Λέων

Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός αλλά και η παρορμητική σας φύση ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για τα συμφέροντα σας. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σας. Εάν είστε σε μια σχέση θα πρέπει να δείξετε υπομονή και εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας, ειδικά εάν βρίσκεται στα πρώτα της βήματα η σχέση σας.

Ζυγός

Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση σήμερα και να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…

Σκορπιός

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τις επόμενες κινήσεις σας σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα επιτυγχάνατε από μόνοι σας.

Τοξότης

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

Αιγόκερως

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Υδροχόος

Κάποιος θα θελήσει να σας προσφέρει μια εξυπηρέτηση σήμερα, αναρωτηθείτε όμως με πιο αντάλλαγμα θα γίνει κάτι τέτοιο… Δεν θα ήταν άσχημο να είστε προσεκτικοί. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Ιχθείς

Η μέρα σας μπορεί να αποδειχτεί μια μέρα ατελείωτων συναντήσεων και επαφών! Εάν δεν σας έχουν καταβάλει οι υποχρεώσεις των προηγούμενων ημερών, μην αρνείστε προσκλήσεις φίλων, πηγαίνετε σε μια γιορτή ή παρακολουθήστε ένα πολιτιστικό γεγονός. Θα σας ωφελήσει να αλλάξετε περιβάλλον, έστω και για λίγες ώρες. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια έξοδος αυξάνει τις πιθανότητες για μια μοιραία συνάντηση.

Πηγή: thebest.gr