Τα προσωπικά ημερολόγια του Άλαν Ρίκμαν θα κυκλοφορήσουν ως συλλογή το φθινόπωρο

Ο εκδοτικός οίκος Henry Holt επιβεβαίωσε ότι το βιβλίο «Madly Deeply: The Diaries of Alan Rickman» θα βρίσκεται στα ράφια βιβλιοπωλείων στις 18 Οκτωβρίου.

Τα προσωπικά ημερολόγια του αείμνηστου Άλαν Ρίκμαν πρόκειται να κυκλοφορήσουν ως συλλογή τον Οκτώβριο.

Ο εκδοτικός οίκος Henry Holt επιβεβαίωσε ότι το βιβλίο «Madly Deeply: The Diaries of Alan Rickman» θα βρίσκεται στα ράφια βιβλιοπωλείων στις 18 Οκτωβρίου, με το Variety να αναφέρει ότι ο Άγγλος ηθοποιός «έγραψε τα ημερολόγιά του με σκοπό τη μελλοντική δημοσίευσή τους».

Γραμμένες από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έως τον θάνατό του το 2016, οι σημειώσεις συμπλήρωσαν συνολικά 27 τόμους, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν τώρα σε ένα βιβλίο που σκιαγραφεί το «πορτρέτο ενός διάσημου ηθοποιού, πολιτικού ακτιβιστή, ενθουσιώδους ταξιδιώτη και αφοσιωμένου φίλου».

Το βιβλίο δίνει στους αναγνώστες την πρόσβαση στις σκέψεις και τις γνώσεις του για τις θεατρικές παραστάσεις, την τέχνη της υποκριτικής, την πολιτική, τις φιλίες, τα πλάνα εργασίας και τις γενικές σκέψεις του για τη ζωή.

Το «Madly, Deeply: The Diaries of Alan Rickman» γράφτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε οι αναγνώστες διαβάζοντάς το να αισθάνονται ότι ο Ρίκμαν συνομιλεί με έναν στενό του φίλο.

Η συμπρωταγωνίστριά του στις ταινίες «Sense and Sensibility» και «A Little Chaos» του αείμνηστου ηθοποιού, Κέιτ Γουίνσλετ, έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, ενώ η χήρα του Ρίμα Χόρτον έγραψε τον επίλογο μετά την τελευταία καταχώριση του Ρίκμαν τον Δεκέμβριο του 2015.

O Ρικμαν, ειδικά για τις νεότερες γενιές, άφησε το στίγμα του ως καθηγητής Snape στο Harry Potter.

Snape

Ο Άλαν Ρίκμαν πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας τον Ιανουάριο του 2016 σε ηλικία 69 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: βιβλίο