Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο is back –Ποια είναι η «Διάσημη» που θα ανάψει φωτιές με την επιστροφή της

Μετά την συγκινητική αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Αθηνάς Ευμορφιάδη έρχεται μια νέα -για τον φετινό κύκλο- παρουσία να ταράξει τα νερά.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο που ήταν και στο περσινό Survivor, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Φέτος επιστρέφει υγιής, δυνατή και αποφασισμένη να φτάσει τελικό.

Η παρουσία της στην «κόκκινη» παραλία αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες, καθώς και πέρσι ήταν από τις παίκτριες που μπλέκονταν σε εντάσεις. Τις τελευταίες ημέρες πριν την αποχώρησή της, μάλιστα, είχε απομονωθεί εντελώς, γιατί οι συμπαίκτες της ήταν δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι έκρυψε φαγητό.

Ποια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο

Την Κάτια Ταραμπάνκο την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή και νίκη της στο GNTM 2, όπου μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο Survivor στην ομάδα των «Διασήμων».

Η Κάτια Ταραμπάνκο γεννήθηκε στην Μαριούπολη της Ουκρανίας στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Είναι 25 χρονών και στην Ελλάδα ήρθε όταν ήταν 6 ετών.

Στην ηλικία των 16 χρόνων η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Ασχολείται, επίσης, με διάφορα αθλήματα, όπως τένις, ιππασία, σκοποβολή, σκι και wakeboard.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr