Sofia Vergara: Αφήνει τον Joe Manganiello να κρατήσει τον σκύλο μετά το διαζύγιό τους

Η Sofia Vergara φέρεται να έδωσε το μικρό Chihuahua, «Bubbles», στον εν διαστάσει σύζυγό της, Joe Manganiello

Η Sofia Vergara φέρεται να έδωσε το μικρό Chihuahua, «Bubbles», στον εν διαστάσει σύζυγό της, Joe Manganiello, μετά το διαζύγιό τους. «Ο Joe δεν θα αποχωριζόταν τον σκύλο του και η Sofía το γνωρίζει καλά αυτό», δήλωσε άνθρωπος που μίλησε στη «Daily Mail». 

Η Sofia Vergara με το σκυλάκι της

«Κανένας από τους δύο δεν είναι πικραμένος ή θέλει εκδίκηση και η Sofia αγαπάει το σκυλάκι και θέλει να είναι ευτυχισμένο, γι' αυτό ακριβώς αφήνει την κηδεμονία στον Joe».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η ηθοποιός του «Modern Family» ήταν ευγενική με τον Manganiello, ο οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη Vergara στις 19 Ιουλίου, και του έδωσε να κρατήσει το σκυλάκι μετά τον χωρισμό τους. 

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας της Καλιφόρνια, τα κατοικίδια ζώα θεωρούνται προσωπική περιουσία όταν τα ζευγάρια μοιράζονται τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ωστόσο, μετά την ψήφιση ενός νέου νόμου το 2019, οι δικαστές που προεδρεύουν σε διαζύγια μπορούν πλέον να λαμβάνουν υπόψη τους το συμφέρον της ευημερίας του κατοικίδιου ζώου και μπορούν να θεσπίσουν συμφωνίες κοινής επιμέλειας κατά την κρίση τους.

Αν και η Vergara ήταν εκείνη που υιοθέτησε το συγκεκριμένο σκυλάκι πριν από δύο χρόνια, ο ηθοποιός του «Spider-Man» φαίνεται ότι έχει δεθεί περισσότερο με τον τετράποδο φίλο του. 
 

Πηγή: skai.gr