Χορέυτρια κατηγορεί τον Snoop Dogg για σεξουαλική κακοποίηση-«Με εξανάγκασε σε στοματικό σεξ»

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία σε βάρος μιας χορεύτριας αντιμετωπίζει ο Snoop Dogg.

Όπως καταγγέλει η γυναίκα, το συμβάν σημειώθηκε το 2013 μετά από μια συναυλία του διάσημου ράπερ. 

Η γυναίκα, που διατηρεί  την ανωνυμία της, αναφέρει ότι αφού παρέστη σε συναυλία τού ράπερ Snoop Dogg στις 29 Μαΐου του  2013, συνεργάτης του -ο Bishop Don “Magic” Juan – προσφέρθηκε να την γυρίσει σπίτι της. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, καθώς εκείνη αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και βρέθηκε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του. Μάλιστα το επόμενο πρωί, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα, o Juan-ο συνεργάτης του γνωστού ράπερ φέρεται να την πίεσε να προβεί σε σεξουαλική πράξη και μάλιστα να τοποθετεί με τα βίας τα γεννητικά του όργανα στο στόμα της. 

Ο Juan, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, το επόμενο πρωί πήγε τη γυναίκα -στο στούντιο του Snoop Dogg για να δει αν θα την προσλάμβανε σε ένα ρόλο σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο γνωστός ράπερ τη στρίμωξε ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα, την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ και στη συνέχεια «αυτοϊκανοποιήθηκε και εκσπερμάτισε στο τού στήθος της γυναίκας». 

Η γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία, δεν πήρε την τηλεοπτική δουλειά καθώς «αρνήθηκε να προσφέρει στοματικό σεξ». Η ίδια μηνύει τώρα τον Snoop Dogg για την παραβίαση του νόμου περί προστασίας θυμάτων τράφικινγκ, σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία. Στη δικογραφία επίσης αναφέρεται και το όνομα τού συνεργάτη του, Juan. 

Πηγή: Guardian