Σάλος με τις κατηγορίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την είδηση ότι ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ των Ράδιο Αρβύλα, κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.

Η καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση αρχικά στο Instagram και αναδημοσίευση στο Twitter. 

Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τις στιγμές σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η γυναίκα, που κατήγγειλε το περιστατικό, κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ωστόσο, -πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση- λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στην γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε», αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε τη διακοπεί της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή, ενώ την επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρησή του έκαναν μέσω της εκπομπής οι συμπαρουσιαστές του, οι οποίοι δήλωσαν συγκλονισμένοι.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Πηγή: skai.gr