Κλείσιμο

Σάκης Αρσενίου: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά – Η τρυφερή ανάρτησή του από το μαιευτήριο

Η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι  

Το πρώτο τους παιδί απέκτησε ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, όπως έκανε γνωστό ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram. Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Αρσενίου, θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος - Εφραίμ.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τον γιο και τη σύζυγό του, μέσα από το μαιευτήριο και λίγο μετά τη γέννα. Στο ένα από τα στιγμιότυπα, ο Σάκης Αρσενίου κρατά το μωρό στην αγκαλιά του και χαμογελά. Τη φωτογραφία συνόδευσε με το μήνυμα:

«Τα λόγια είναι φτωχά. Το μεγαλύτερο θαύμα και επίτευγμα της ζωής μου. Καλώς ήρθες πρίγκιπά μου. Λαμπρινή μου σ’αγαπώ», έγραψε ο Σάκης Αρσενίου.

Ο Σάκης Αρσενίου έγινε μπαμπάς

Στην πορεία ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες μέσω stories. Στη μία από αυτές εμφανίζεται ο ίδιος και η Λαμπρινή Πλεύρη να κρατούν αγκαλιά το μωρό και να χαμογελούν. Τέλος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του και μερικές από τις ευχές που έλαβε για τα ευχάριστα. Μεταξύ αυτών, είναι οι Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης.


 

Ο Σάκης Αρσενίου έγινε μπαμπάς

Ο Σάκης Αρσενίου έγινε μπαμπάς

Ο Σάκης Αρσενίου έγινε μπαμπάς

Πηγή: skai.gr