Rosalia: Επισκέφθηκε τον Παρθενώνα λίγο πριν από τη συναυλία της στην πλατεία Νερού

Η Ισπανίδα πολυβραβευμένη σούπερ σταρ θα εμφανιστεί σήμερα 20 Ιουνίου στην πλατεία Νερού

Η Ροσαλία βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 20 Ιουνίου στην πλατεία Νερού. Η Ισπανίδα πολυβραβευμένη σούπερ σταρ με τους εκατομμύρια φαν, ξεναγήθηκε στην πρωτεύουσα και μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της μερικά βίντεο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια αποθεώνει τον Παρθενώνα. Φορώντας ένα κόκκινο κοντό φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η 30χρονη ποπ σταρ απολαμβάνει τα αξιοθέατα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρέα με μία άλλη γυναίκα. Η ίδια λέει στους διαδικτυακούς φίλους της, πόσο της αρέσει ο Παρθενώνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Η Ροσαλία, ένα από τα μεγαλύτερα pop icons των ημερών, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, για να αποδείξει επί σκηνής πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη pop: ένα τολμηρό ηχητικό μίγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και μουσικό σύνορο. Βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τους παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hip hop και το R&B, η Ροσαλία άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το «El Mal Querer» (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση ανάμεσα σε όλους τους ισπανόφωνους.

Πηγή: skai.gr