ΚΑΙΡΟΣ

Rita Ora: Αποκάλυψε ότι είναι… «εκτός αγοράς» γιατί παντρεύτηκε!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πάρει το επώνυμο του διάσημου συζύγου της 

Η Rita Ora επιβεβαίωσε, επιτέλους, ότι έχει δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Taika Waititi, περιγράφοντας τον γάμο της ως τέλειο και μια… ξεχωριστή ημέρα. Η 32χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο «Heart Radio Breakfast», με αφορμή την προώθηση του τελευταίου της single, «You Only Love Me», λίγο αφότου πόζαρε τόπλες για να γιορτάσει την κυκλοφορία του. 

Η Rita δήλωσε: «Ναι, είμαι παντρεμένη. Είμαι επίσημα εκτός αγοράς άνθρωποι. Επέλεξα να το κρατήσω πιο ιδιωτικό, περισσότερο για τον εαυτό μου, αλλά με το νέο μου βίντεο παίζω με το τι θα μπορούσε να έχει γίνει».

Η σταρ, η οποία αποκάλυψε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πάρει το επώνυμο του διάσημου συζύγου της, έδειχνε εντυπωσιακή, καθώς πόζαρε σε ένα κρεβάτι. Και συνέχισε: «Όταν βγήκαν οι φήμες ήθελα να παίξω με αυτό. Ήθελα να κάνω έναν γάμο που δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο».

Όσον αφορά στον γάμο της η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε: «Ήταν τέλεια. Ήταν ακριβώς όπως το ήθελα. Είναι ωραίο να κρατάς κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό σου μερικές φορές. Μια μέρα θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι».

@ritaora November 13 @mtvema #MTVEMA ♬ original sound - Rita Ora

Μιλώντας για πιθανή αλλαγή στο επώνυμό της, όπως είπε, «έχω σκεφτεί να πάρω το επώνυμό του, αλλά έχω δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό το όνομα Ora. Δεν ξέρω... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Τέλος, με το «You Only Love Me» η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ήθελε να αποτυπώσει την ευαλωτότητα που βίωσε, καθώς ανοίχτηκε στην αγάπη και μπήκε σε μια νέα φάση της ζωής της. 

«Το να μαθαίνω να αφήνω το παρελθόν για να κάνω χώρο για νέες εμπειρίες είναι μια βαθιά προσωπική διαδικασία, την οποία αισθάνθηκα υποχρεωμένη να καταγράψω μέσα από τη μουσική μου. Το ταξίδι δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά βγήκα από αυτό πιο δυνατή και γεμάτη αγάπη», πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr