Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η άγνωστη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Britney Spears (vid)

Ο πρίγκιπας William και η Britney Spears κάποτε είχαν μια κρυφή διαδικτυακή σχέση, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος και royal συγγραφέας, Christopher Andersen.

Πολύ πριν ξεκινήσει τη σχέση του με την Kate Middleton, o William είχε ξεκινήσει να φλερτάρει με τη διάσημη τραγουδίστρια μέσω διαδικτύου. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας στο νέο του βιβλίο “Brother and Wives” ο πρίγκιπας και η σταρ είχαν διαδικτυακή σχέση: “O William και η Spears είχαν προσπαθήσει να τα βρουν όταν ήταν νέοι“, εξηγώντας ότι “είχε μια σχέση μέσω διαδικτύου και με την Lauren Bush, το μοντέλο και ανιψιά του προέδρου Bush“.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ενώ ο William και η Britney μιλούσαν συχνά δεν είχαν καταφέρει να συναντηθούν από κοντά ποτέ. “Υπήρξαν τόσες πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά δεν θυμάμαι να έχουν συναντηθεί κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου“.

Στο παρελθόν η Spears είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι αντάλλαζε emails με τον πρίγκιπα. Όπως είχε πει το 2002 στην βρετανική εκπομπή Frank Skinner Show “ανταλάσσαμε emails για λίγο και υποτίθεται ότι θα ερχόταν να με δει” αλλά όπως είπε η κατάσταση δεν λειτούργησε.

Τελικά, ο William ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του St Andrews το 2001 όπου γνώρισε την Kate Middleton. Το ζευγάρι είναι μαζί από τότε και έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ενώ θεωρούνται δύο από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ilovestyle