Πολυτάλαντη σκυλίτσα ζωγραφίζει, κάνει yoga, παίζει μουσική και γίνεται viral (vids)

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @my_aussie_gal έγινε viral στο Instagram, δημοσίευσε τον σκύλο της με το όνομα Secret να ζωγραφίζει ένα ηλιοτρόπιο πάνω σε ένα καμβά. Η ζωγραφική είναι μόνο μία από τις πολλές ασχολίες της σκυλίτσας. Με την ιδιοκτήτριά της κάνει yoga, παίζει μουσική και χορεύει. Στο Instagram έχουν πάνω από 1 εκατ. ακολούθους.

Το βίντεο μέσα σε λίγες μέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου με περισσότερες από 15 εκατομμύριο προβολές και με 1.14εκ χρήστες να πάτησαν like και χιλιάδες σχόλια αποθέωσης προς τον ταλαντούχο σκύλο.

Στο βίντεο η Secret φαίνεται να βάζει στο στόμα της τα πινέλα και να ζωγραφίζει πάνω στον καμβά το λουλούδι. Ο συγκεκριμένος σκύλος φαίνεται να έχει περισσότερα ταλέντα όπως για παράδειγμα να παίζει κιθάρα, να κάνει Yoga αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες των ανθρώπων.

Όλοι οι χρήστες έμειναν έκπληκτοι από το ταλέντο σου σκύλου και κάποιοι έγραψαν  «είναι το πιο όμορφο και ταλαντούχο σκυλί που είδα» αλλά και «Πώς το κάνει είναι πανέξυπνη». Τα σχόλια θαυμασμού στο Instagram φαίνεται ότι έχουν πάρει φωτιά.

Πηγή: Sigmalive