Κλείσιμο

Πολιτικά κίνητρα για την απαγωγή των σκύλων της Γκάγκα; Φέρεται να συμμετέχει το FBI

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η απαγωγή δύο σκύλων της Λέιντι Γκάγκα. Οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί ερευνούν εάν η απαγωγή είχε πολιτικά κίνητρα επειδή τραγούδησε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τη Sun. 

Το FBI συνεργάζεται με αστυνόμους του Λος Άντζελες για την επίλυση της υπόθεσης σύμφωνα με την εφημερίδα. 

«Η Lady Gaga είναι πρόσωπο υψηλού προφίλ φυσικά, αλλά τραγούδησε στην ορκωμοσία του προέδρου Μπάιντεν, κάτι που οδηγεί αυτή την υπόθεση σε άλλο επίπεδο», ανέφερε μια πηγή στη Sun. «Το FBI θέλει να μάθει τι ακριβώς υποκίνησε αυτό το περιστατικό».

Ένας εκπρόσωπος του FBI παρέπεμψε τη Sun στην Αστυνομία του Λος Άντζελες, που ερευνά την υπόθεση κατά την οποία ο συνοδός των σκύλων της τραγουδίστριας πυροβολήθηκε στο στήθος. Σημείωσε ότι «το (Ομοσπονδιακό) γραφείο παρέχει πόρους εάν / όπου ζητηθεί στους τοπικούς μας εταίρους», σύμφωνα με τη Sun.

Η εφημερίδα διευκρίνισε ότι παρά την εμπλοκή των ομοσπονδιακών αστυνομικών, οι ερευνητές βασίζονται ακόμα στην υπόθεση ότι η απαγωγή των δύο εκ των τριών αγαπημένων μπουλντόγκ της αμερικανίδας τραγουδίστριας είναι απλή ένοπλη ληστεία. Η Λέιντι Γκάγκα προσέφερε την αστρονομική αμοιβή του μισού εκατ. δολαρίων (413.000 ευρώ) για την επιστροφή των σκύλων της. 

Πηγή: skai.gr