Ποιο ζώδιο να αποφύγεις και ποιο να διαλέξεις να κάνεις περισσότερη παρέα αυτή την εβδομάδα

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ακόμα δεν είδατε τίποτα... 

Ο Απρίλης έχει μπει για τα καλά και δείχνει ήδη τις προθέσεις του να μας βάλει σε μπελάδες. Λίγο η ίντριγκα, λίγο κάτι αναπάντητα μηνύματα είναι ήδη αρκετά να φουντώσουν τα πάθη.

  • Κριός

Στην παρόρμηση σου να σπάσεις τα δεσμά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κάνεις λάθος κινήσεις. Μην πας σε αχαρτογράφητα εδάφη. Στα σίγουρα κι ένα βήμα τη φορά. Ναι, σε Δίδυμο . Όχι, σε Καρκίνο.

  • Ταύρος

Κι αν θες την αλλαγή αυτή δεν θα έρθει ως δια μαγείας. Τα ερωτικά σου μοιάζουν με καζάνι που βράζει . Οι διακοπές αργούν ή δεν πάνε όπως θα ήθελες. Άρα, κάνε παρέα με τον Καρκίνο για να ξεχάσεις τον πόνο σου. Άσε σπίτι τον Λέοντα.

  • Δίδυμος

Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες λέει ο απλός λαός και κάτι θα ξέρει γιατί καλό μου Διδύμακι πώς τι σου ήρθε να ανοίξεις τόσα μέτωπα. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα ξεπλέξεις ωστόσο αν επιθυμείς αυτό κράτα τον Λέοντα αν πάλι θέλεις επιπλέον πονοκέφαλο ένας Τοξότη στο χαρίζει απλόχερα.

  • Καρκίνος

Εσύ άνοιξες τα πανιά του έρωτα σου για άλλα λιμάνια, μα έλα που το παρελθόν σε τραβάει σαν μαγνήτης και τώρα τι θα γίνει θα μου πεις... Θα γίνει αυτό που έπρεπε εδώ και καιρό. Θα αφήσεις τον Τοξότη να σε παρασύρει και θα διώξεις τον Ιχθύ μακριά.

  • Λέων

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη σε μια συνάντηση που θα προκύψει από το πουθενά. Μια πρώην ιστορία ξαναφουντώνει με αβέβαια, ωστόσο, κατάληξη. Ο Ιχθύς έρχεται να μείνει από την άλλη, ο Αιγόκερως όχι.

  • Παρθένος

Το ότι με το έτερον σου ήμισυ βλέπετε τα πράγματα υπό άλλο πρίσμα αυτό από μόνο του δημιουργεί προβλήματα . Ώρα να τα λύσεις και ξέρεις ότι δε λύνετε κόβετε. Πες αντίο στο Ζυγό και κράτα τον Αιγόκερω.

  • Ζυγός

Προστάτευε τον εαυτό σου από κάθε άσκοπη κίνηση-ενεργεία και φρόντισε την ψυχική σου ηρεμία. Σε αυτά συμπεριλαμβάνω και το έτερον σου ήμισυ, που σου κάνει τα νευρά κρόσσια. Αν θες να ζήσεις τον έρωτα, ένας άλλο Ζυγός είναι ιδανικός για εσένα, ενώ ο Κριός στον κόσμο του.

  • Σκορπιός

Ώρα για τον απολογισμό: τι έμαθες, τι όχι, τι αφήνεις, τι κρατάς και όλα αυτά τα πολύτιμα μαθήματα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και πιο απλή. Χωρίς φόβο κρατάς τον Κριό και χωρίς δεύτερη σκέψη διώξε τον Υδροχόο.

  • Τοξότης

Τα βέλη του έρωτα σε χτυπούν κι εσύ είσαι εδώ για να αποφασίσεις το παρακάτω της ιστορίας. Μένεις στα παλιά ή με μια αγάπη καινούργια θα χαράξεις πορεία; Τι λες; Εγώ πάντως λέω κρατάς Υδροχόο και διώχνεις τον Ταύρο.

  • Αιγόκερως

Προσπάθησε να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο γιατί τα περιθώρια στένεψαν και σε πιέζουν ασφυχτικά. Κάθε εμπόδιο για καλό και θα σου δώσω την ευχή μου για τον Ταύρο . Μη μπλέξεις με τον Λέοντα.

  • Υδροχόος

Οι επιστροφές κάποιες στιγμές είναι καταστροφές κάποιες άλλες είναι λυτρωτικές γενικά σε τέτοιο ερωτικό mood είσαι κι εσύ. Μη σου δημιουργήσει πανικό το παρελθόν που επιστρέφει . Βρες τη θετική όψη που σίγουρα υπάρχει. Ο Λέοντας και ο Καρκίνος κάνουν πιο happy το σκηνικό. Ο Σκόρπιος μαύρο και σκοτεινό.

  • Ιχθείς

Συναισθηματικές ανασφάλειες φέρνει αυτή η βδομάδα, που μόνο ένας Παρθένος -που πατεί στα πόδια του- μπορεί να νιώσει και να αναλύσει λογικά. Ένας άλλος Ιχθύς ονειροβατεί επίσης και σε βοηθά.

Πηγή: Savoir Ville