Πάμελα Άντερσον: Χωρίς μακιγιάζ, «έκλεψε» τη βραδιά στη Βενετία

Η 59χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με πορτοκαλί σατέν φόρεμα και το φυσικό «look» που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια

Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Άντερσον τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στο γκαλά της amfAR, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η 59χρονη σταρ του «Baywatch» περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα σατέν φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα. Το σύνολο συμπλήρωνε μια μακριά ασορτί εσάρπα.

Πάμελα Άντερσον

Για ακόμη μία δημόσια εμφάνισή της, η Πάμελα Άντερσον αποφάσισε να μην φορέσει μακιγιάζ. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κομψές μπούκλες και το έντονο χρώμα του φορέματος αρκούσε για να κάνει την παρουσία της να ξεχωρίσει.

Η ηθοποιός έχει περιορίσει αισθητά το μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια, προτιμώντας να εμφανίζεται όσο γίνεται πιο φυσική ακόμη και σε μεγάλες διοργανώσεις. Η εμφάνισή της στο γκαλά της amfAR κινήθηκε ακριβώς σε αυτή τη γραμμή: έντονο χρώμα και σατέν ύφασμα, αλλά γυμνό πρόσωπο και λιτά αξεσουάρ.

Πάμελα Άντερσον

Αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνισή της μέσα σε λίγες ημέρες στη Βενετία. Η Πάμελα Άντερσον είχε ξεκινήσει την παρουσία της στη φετινή διοργάνωση το βράδυ της Παρασκευής, όταν παρευρέθηκε στο κοκτέιλ πάρτι των Χρυσών Σφαιρών και του Aman Beverly Hills. Εκεί είχε επιλέξει ένα εφαρμοστό ροζ φόρεμα, δείχνοντας και πάλι τη φυσική ομορφιά της με ελάχιστο μακιγιάζ. 

Πηγή: skai.gr
64 0 Bookmark

Απόρρητο