Οι αξέχαστες pop culture στιγμές του 2021 (PIC+VID)

Αναμφίβολα το 2021, ήταν το κάτι άλλο. Θυμάμαι ακόμη το τέλος του 2020, όπου όλοι λέγαμε, πάει κι αυτός ο χρόνος, να έρθει ο επόμενος και θα είναι σίγουρα καλύτερος, στην πραγματικότητα όμως, το 2021 ήταν πιο τραυματικό από όσο πιστεύαμε.

Παρά τις δυσκολίες, τον εγκλεισμό λόγω πανδημίας και τις απώλειες από αυτή, είναι αλήθεια πως η χρονιά που ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια μας είχε και τις ευχάριστες στιγμές της, τις περίεργες και τις αστείες. Κάπως έτσι θα ξεκινήσω αυτήν την ανασκόπηση, θυμίζοντάς σου την εμβληματική φιγούρα του Ιανουαρίου.

Ιανουάριος:

Ο Bernie έγινε το πρόσωπο της εποχής και ναι, σίγουρα θυμάσαι τα επικά memes σε Instagram και Twitter.

Φεβρουάριος:

Και κάπως έτσι, μια δυναστεία έπεσε! Στις 19 Φεβρουαρίου, μετά από επτά χρόνια γάμου, η Kim Kardashian-West υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Κατά σύμπτωση -ή και όχι- η τελευταία σεζόν του Keeping Up With the Kardashians έκανε πρεμιέρα ένα μήνα αργότερα.
Το viral video που έκανε το γύρο του κόσμου ήταν φυσικά εκείνη η πανέξυπνη συνταγή του Tik- Tok με τη φέτα, τα ντοματίνα και τα ζυμαρικά.

Μάρτιος:

Περισσότεροι από 17 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στις 17 Μαρτίου για να παρακολουθήσουν τη Meghan και τον Harry να κάθονται με την Oprah για την πρώτη τους συνέντευξη από τότε που παραιτήθηκαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Επίσης, σε ένα ντοκιμαντέρ στο Youtube, με τίτλο Dancing With the Devil, η pop starDemi Lovato μίλησε για την υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018. Μίλησε επίσης για τα τρία εγκεφαλικά επεισόδια και την καρδιακή προσβολή που της άφησαν μια μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Απρίλιος:

Στις 9 Απριλίου, ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή, μόλις δύο μήνες πριν από τα 100α γενέθλιά του. Σε μια σύντομη δήλωσή της η βασίλισσα απαίτησε φόρο τιμής στον επί επτά δεκαετίες «αγαπημένο της σύζυγο» και, λίγες μέρες αργότερα, ολόκληρη η βασιλική οικογένεια- συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Harry- συγκεντρώθηκε για την κηδεία του.

Μάιος:

Jennifer Aniston και David Schwimmer ομολόγησαν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους στην πολυαναμενόμενη επανένωση των Friends.
Η Olivia Rodrigo γίνεται η πρώτη 17χρονη καλλιτέχνιδα η οποία ανεβαίνει στα charts με το πρώτο της single. Το κομμάτι Drivers License ήταν το πρώτο μη Χριστουγεννιάτικο τραγούδι το οποίο έσπασε τα κοντέρ των charts με τα περισσότερα streams μέσα σε μία μόλις ημέρα στο Spotify.

Ιούνιος:

Το hashtag #FreeBritney με σκοπό την απελευθέρωση της Britney Spears από τον πατέρα της κάνει το γύρω του κόσμου και η ίδια επιτέλους σπάει τη σιωπή της.

Ιούλιος:

Συντονιστήκαμε όλοι στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «2020», που τελικά διεξήχθησαν στην Ιαπωνία αφού αναβλήθηκαν για ένα χρόνο λόγω του κορονοϊού. Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες αξίζει να σου υπενθυμίσουμε πως 44 Έλληνες αθλητές κατέκτησαν μετάλλια με τον Χαράλαμπο Ταϊγιανίδη να συγκεντρώνει τα περισσότερα.

Αύγουστος:

Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και οι εμβολιασμοί επίσης. Η «Γαλάζια Ελευθερία» επέτρεψε σε τουρίστες- εσωτερικού και εξωτερικού- να απολαύσουν τα ελληνικά νησιά και τις βουτιές σε κρυστάλλινα νερά.
Το στυλ της δεκαετίας του ’90 επιστρέφει ξανά. Δερμάτινα μπλέιζερ και παντελόνια γιόγκα έκαναν την εμφάνισή τους μέσα από τα προφίλ των influencers. Ήρθαν και… έμειναν.

Σεπτέμβριος:

Το Met Gala έγινε τελικά αυτόν τον μήνα. Στο κόκκινο χαλί, η J.Lo και ο Ben Affleck, έκαναν την εμφάνισή τους και επίσημα ως ζευγάρι.

Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω τη σειρά στην πλατφόρμα του Netflix που απασχόλησε ολόκληρο τον πλανήτη. Η σειρά Squid Game της Νότιας Κορέας καθήλωσε το κοινό φέρνοντας ποικίλα σχόλια στο τραπέζι.

Οκτώβριος:

Ολοένα και περισσότερα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz χωρίζουν και την αρχή την κάνει η Gigi Hadid και ο Zayn Malik. Έπειτα από αυτούς ακολουθούν Shawn Mendes και Camilla Cabello, Kaia Gerber και Jacob Elordi, Elon Musk και Grimes.

Νοέμβριος:

Το νέο άλμπουμ της Adele με τον τίτλο “30” κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου με τους fans να παραληρούν αφού περίμεναν για πολλά χρόνια την επανεμφάνιση της ταλαντούχας τραγουδίστριας.

Στα τέλη Νοεμβρίου, η είδηση ​​του θανάτου του σχεδιαστή και πρωτοπόρου της Off-White Virgil Abloh από καρκίνο σόκαρε τον κόσμο της μόδας. Η κληρονομιά του, η οποία περιλάμβανε συνεργασίες με τον Kanye West αλλά και εμπνευσμένη καλλιτεχνική επιμέλεια ανδρικών ενδυμάτων στη Louis Vuitton, τιμήθηκε από πλήθος διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της Hailey Bieber, της οποίας το νυφικό σχεδίασε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Η Taylor Swift επανακυκλοφορεί το φθινοπωρινό της άλμπουμ, Red.

Δεκέμβριος:

H σειρά The Sex and the City: And Just Like That, κάνει επιτέλους το ντεμπούτο της.

Και τέλος, ο V των BTS έσπασε το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram σε μόλις τέσσερις ώρες και 52 λεπτά, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει.

Διαβάστε Ακόμη

Όταν τα social media «πιέζουν», το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα διάλειμμα

Τα αγαπημένα μας pyjama looks για να πάρεις έμπνευση

Πηγή: SAVOIRVILLE
TAGS: 2021