Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής της Σαρλίν

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα το τελευταίο διάστημα καθώς λείπει πάνω από πέντε μήνες από το Μονακό και τα σενάρια για την αιτία της απουσίας της έχουν οργιάσει.

Αρχικά, οι λόγοι αφορούσαν την υγεία της μιας και μολύνσεις στο πρόσωπο, στα μάτια και τη μύτη της την οδήγησαν σε μία σειρά εγχειρήσεων στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική. Έτσι, η παραμονή της στη χώρα από λίγες μέρες κράτησε κάποιους μήνες με τους δημοσιογράφους να μιλούν για κρίση στο γάμο της με τον Αλμπέρτο του Μονακό και πιθανό διαζύγιο.

"Είναι σε καλή φόρμα και σε καλύτερη διάθεση. Θα είναι εδώ πολύ πριν την Εθνική Γιορτή του Μονακό, που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου", επεσήμανε ο Αλβέρτος, δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως η γυναίκα του θα βρίσκεται στο Μονακό πολύ πριν το σημαντικό event. Από την άλλη, το αν θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στο Ντουμπάι στις 13 Νοεμβρίου, ο ίδιος απάντησε πως θα το δουν τελευταία στιγμή, καθώς όπως φαίνεται θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας της.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξήγησε, επίσης, για πρώτη φορά αναλυτικά τον λόγο που εμποδίζει τη σύζυγό του να ταξιδέψει και αυτός είναι πως είναι απαγορευτικό για την ίδια να πετάξει πάνω από τα 20.000 πόδια λόγω της πίεσης που θα δεχθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. "Προφανώς της λείπουν τα παιδιά. Και εκείνη τους λείπει. Σε όλους μας λείπει", πρόσθεσε ο πρίγκιπας του Μονακό.

Πηγή: Must