Κλείσιμο

Ο 76χρονος πατέρας του Ίλον Μασκ είναι έτοιμος να δωρίσει το σπέρμα του σε κυρίες της υψηλής κοινωνίας!

Ο Έρολ, ο οποίος έχει γίνει πατέρας, τουλάχιστον, επτά παιδιών από τρεις διαφορετικές γυναίκες, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να προσφέρει το δείγμα του

Ο πατέρας του επικεφαλής της Tesla, Έρολ Μασκ, έχει κληθεί να δωρίσει το σπέρμα του σε διάφορες γυναίκες της Νότιας Αμερικής, λίγες ημέρες αφότου επιβεβαίωσε ότι έκανε δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη, όπως γράφει η «New York Post». 

Ο 76χρονος «πατριάρχης» Μασκ λέει ότι το σπέρμα του είναι -επί του παρόντος- περιζήτητο από μια εταιρεία στην Κολομβία, επειδή περιέχει τα ίδια ιδιοφυή γονίδια που γέννησαν τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

«Μια εταιρεία θέλει να δωρίσω το σπέρμα μου για να γονιμοποιήσω γυναίκες υψηλού επιπέδου», ισχυρίστηκε ο Έρολ Μασκ στη «Sun». «Λένε: ''Γιατί να πάνε στον Ίλον Μασκ όταν μπορούν να πάνε στο πραγματικό πρόσωπο που τον δημιούργησε;''». 

ο Έρολ Μασκ

Ο Έρολ, ο οποίος έχει γίνει πατέρας, τουλάχιστον, επτά παιδιών από τρεις διαφορετικές γυναίκες, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να προσφέρει το δείγμα του. «Γιατί όχι;», είπε. Ο γόνιμος… πατέρας είχε διακηρύξει στο παρελθόν ότι ο σκοπός της ζωής είναι η αναπαραγωγή, δηλώνοντας: «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραγόμαστε».

Η ανώνυμη εταιρεία πρότεινε μια σειρά από αρκετά προνόμια στον Έρολ Μασκ. «Μου πρόσφεραν ταξίδια πρώτης κατηγορίας και διαμονή σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και όλα αυτά τα πράγματα», καυχιόταν ο πλούσιος νοτιοαφρικανός μηχανικός.

Ο Έρολ δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αν ο Ίλον Μασκ είναι σύμφωνος με την προσφορά, καθώς πατέρας και γιος είχαν ως γνωστόν τσακωθεί πριν από αρκετά χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα, ο Έρολ Μασκ επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η θετή του σύζυγος είχαν υποδεχτεί ένα δεύτερο παιδί μαζί το 2019.

Ο 76χρονος πατέρας του Ίλον Μασκ, ο οποίος είναι ένας πλούσιος νοτιοαφρικανός μηχανικός, παντρεύτηκε το 1970 το μοντέλο Maye Haldeman Musk, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 1979, πριν ο Έρολ παντρευτεί τη Heide Bezuidenhout, μια νεαρή χήρα που είχε ήδη δύο παιδιά, μεταξύ των οποίων και τη Jana Bezuidenhout. Η οικογένεια Μασκ έμεινε άναυδη όταν η Jana έμεινε έγκυος το 2017. Αυτό οδήγησε σε μια πικρή διαμάχη μεταξύ του μπαμπά και γιου, με τον CEO της Tesla να είναι έξαλλος που ο πατέρας του είχε αφήσει έγκυο την ετεροθαλή αδελφή του.

Τα άλλα παιδιά του Έρολ ήταν, επίσης, σοκαρισμένα για την εγκυμοσύνη-έκπληξη. «Ακόμα δεν τους αρέσει», παραδέχτηκε ο Έρολ. «Ακόμα νιώθουν λίγο ανατριχιαστικά γι' αυτό, επειδή είναι η αδελφή τους. Η ετεροθαλής αδελφή τους». Ο Ίλον Μασκ δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την τελευταία παραδοχή του πατέρα του για το μωρό. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι αποξενωμένο, με τον Ίλον Μασκ να περιγράφει τον πατέρα του ως «τρομερό ανθρώπινο ον» σε συνέντευξή του στο «Rolling Stone».

Πηγή: skai.gr